2014. július 5., szombat

Nyaralni voltunk...


Ezért nem írtam.:)) Nagyon jó volt végre kikapcsolódni és lazítani.:)Bár nem feltétlenül a pihenésről szólt. Egy percet nem napoztam például és olvasni sem volt időm, de ez természetes egy 3 és egy 5 éves gyerek mellett azt hiszem. Pörgős nyaralás volt, kirándulásokkal, medencézéssel, finom ételekkel, futással és minden mással.
66,0 kg-val mentem nyaralni, a Maraton után, amikor is egy hétig keményen edzettem és odafigyeltem, hogy mit egyek. Utána volt habzsi-dörzsi, őszinte leszek mindent megkóstoltam és mindenből ettem, ha cukros édesség volt akkor is, ha krumplis vagy fehérlisztes étel akkor is. A mértékre általában figyeltem (ez sem mindig sikerült), de például minden este ittam 1...2...koktélt!:)))) 


Viszont felkeltem 4-szer is, 5:30-kor és elmentem futni (amit köredzéssel tettem teljessé, 1-1,5 órát szántam magamra!), egyszer gerinctréningeztem is, illetve szaunáztam majdnem minden nap. Ennyi egy évben egyszer pedig bele kell, hogy férjen, Nem vagyok mártír, jól éreztem magam.:)Hogy milyen a Bükkben futni? CSODÁLATOS.:)))) Ezért érdemes volt megszeretnem a futást. Ezért is...mert nem nagyon lett volna lehetőségem a mozgásra, ugyanis fitnesz terem és csoportos aerobik órák nem voltak, így a futás által a szabadban viszont meg tudtam oldani a tornát, amit persze fűszereztem köredzéssel és intervall futással is.:)És volt mini NonóÉletmód tali is...ahol találkoztam Krisztivel, Ildivel és Katival. Nagyon örülök, hogy megismerhettem őket, nagyszerű élmény volt, szuper jót beszélgettünk és nevettünk együtt. Hamar elszaladt az idő.:)

Csodálatos egy hét volt...megint bebizonyosodott, hogy semmi nem fontosabb a CSALÁDUNKNÁL!!! Éljük meg a velük eltöltött pillanatokat és legyünk nagyon hálásak értük!:)