2014. december 17., szerda

NonóÉletmód találkozó és buli...

Idén is volt kis "évzáró" NonóÉletmód találkozónk.:) Nagyon szeretem ezeket a bulikat, olyan jókat beszélgetünk, nevetünk, csodálatos érzés, hogy egy csapat tagjai vagyunk. Mindig olyanok jönnek el, akiket nagyon szeretek, ezúton is köszönöm nekik.:D De az újakat is mindig szívesen látjuk, így volt ez most is.:)

Instantban voltunk és egy kiadós 2,5 órás csevegés után, egy óriásit buliztunk. 
A beszélgetés alatt kiderült, hogy a legtöbben mások által (kolléganő, barátnő) találtak ránk, másoktól hallottak a NonóÉletmód csoportról, és először félve csatlakoztak, hogy milyen szekta is lehet ez.:) De idővel rájöttek ez egy igazi csapat, ahol a cél mindig egymás segítése és biztatása.

Nagyon jól esett többektől is azt hallani, milyen fontos nekik a csoport, sokat jelent nekik, hogy a tagjai lehetnek, hogy miattam kezdték el az életmódváltás, miattam kezdtek el tornázni vagy éppen futni vagy egyszerűen csak hinni önmagukban és változtatni az életükön. nagyszerű dolgok ezek, sokat jelentenek nekem.:) Büszke vagyok rátok Lányok, csodálatosak vagytok!:)

2014. december 15., hétfő

Verseny(helyzet)!

Éreztem, hogy a verseny már ilyen formában nem fog tudni tovább működni, kellenek változtatások...és ez most be is bizonyosodott.

Eddig ismeretlen helyzet állt elő, de a versenyzők nagyon tisztességesen, felnőtt módjára álltak a helyzethez és szituációhoz.

Első helyezettünk Dindirke lett, viszont mikor megkaptam az előtte-utána képet meglepődtem, hogy a 14 kg érdemben nem látszik. Saját bevallása szerint is így van ez, pedig korrekt számokat írt, nem csalt. Én hiszek neki, hiszen ez az egész verseny erről szól. Távol vagyunk egymástól, nincs személyes találkozás, mérlegelés...vagyis mindenkinek a lekiismeretére van bízva és ez működik is évek óta. Mindenki-e szerint csatlakozik és e szerint csinálja, csinálta végig a versenyeket.

Lakaklauuu a második helyezettnél viszont a 13 kg, nagyon szépen látszik a képen, végig a verseny folyamán egyenletesen fogyott, mindig küldött adatot, stb. megegyeztünk a versenyzőkkel, hogy így Lakaklauu kapja az első helyezettnek járó díjat és Dindrike, aki szintén végig csinálta, akarta, az a minimum, még ha az összkép még nagyon sokat nem is változott, hogy ő is kapjon ajándékot. Ő lett így a második.

Nem szeretném, hogy ebből vita legyen, és ne bántsunk senki...én hiszek az emberekben, különben nem csinálnám, sem a csoportot, sem a blogot, sem a versenyeket. Ez most egy helyzet volt, amit szerintem megoldottunk a lehető legmegfelelőbb módon.

Lakaklauu képet megosztom, Dindirke képét még meg kell kérdeznem!

És gratulálok az első helyzettnek, aki: Lakaklauuu!:)


Végül Dindirke kérésére, a végső sorrend ez lett, átadta a helyét: 
1. Lakaklau
2. Amber
3. Judith67
És neki egy NÉ pólót fogok küldeni!