2014. október 11., szombat

Eltűntem picit...

Ennek oka, hogy dögrováson voltam.:( Régen voltam olyan vacakul, mint a hét közepétől. Szerda óta nem edzettem és a futóversenyt is ki kellett hagynom. Túlhajtottam és túlvállaltam magam...

Most 4 nap pihenő...rám is fért, kellett és erre nagyon oda fokok figyelni, hogy adjak időt a testemnek pihenni. Mint edző, jól tudom kell a  regeneráció, a pihenés, mert jön a túledzettség stb. Csak nehéz megoldani, mikor vannak óráid, mikor személyi edzést tartasz (ami pont olyan, hogy te is csinálod a vendéggel, gyaloglás, kocogás) és mikor szánnál időd magadra is vagy arra a sportra, amit szeretsz, ami csak a tiéd (futás), azzal már túlvállalod magad.

A megoldás egyszerű, az edzéseim mellé, annyi futást csinálok, amennyi megy és jól esik (nem erőltetem a 10 km, ha 5 esik jól!), versenyeket sem fogok bevállalni max. évi 1-2. Persze, szívesen futnék én is FM, és heti 2-3 szer, de egyenlőre, jelenleg, nem fér bele. Imádom a szakmámat, örülhetek, hogy azzal foglalkozhatok, amit szeretek. Heti min. 1, ha lehetséges 2 nap pihenőt be kell iktatnom, nincs mese. Sokszor volt, hogy egy pihenőt sem tartottam hetekig.

Nos akkor, két dolog is van, amire nagyon készülök, tartsatok velem!:)2014. október 6., hétfő

Tornázz velünk!:)


X-training edző lettem.:)

A legjobbtól, Gáspár Katától tanulhattam, ami nekem nagyon sokat jelent. Példaképem és tényleg úgy gondolom, hogy az egyik legjobb oktató, edző a szakmában.:)

3 brutális nap volt és brutális élmény...a 2. napon átszakadt bennem valami. Az állóképességem és teherbírásom úgy érzem egy szinttel feljebb került és erre már nagyon vártam. Most még jobban érzem magam a bőrömben, tele energiával és sok új tudással megyek tovább.:)

Az oklevél... hogy mi lesz a következő? Már alakul bennem...


Anitával együtt csináltuk meg a tréninget...utoljára a LifeNetwork egyik műsorában találkoztunk, jó volt megint látni és beszélgetni.:)  EZ ZSÍR!(KATT!)


Csipet csapatunk...