2014. június 7., szombat

Diósdi Jótékonysági és Sportnap.:)

Szuper kis csapat gyűlt össze.:) Nagyon örülök, hogy részt vehettem a rendezvényen. Ahogy Barbival beszéltük, ez csak a kezdet volt!:D

Bámulatos képek...

Versenyünk első és harmadik helyezettje...
( a másik helyezettet nem érem utol, kérem, ha ezt olvassa, 
írjon nekem mail-t, köszönöm!)

Eszméletlen és valóban bámulatos...2014. június 6., péntek

8. versenyünk zárása...eredmények

Nagyon szomorú vagyok...mert az évek alatt is láttuk, hogy feladják páran, de ennyien még soha.:( Viszont az első három helyezettre nagyon büszke vagyok.:))) Az elsőre kimondottan, mert eddig ennyit senki nem fogyott még egy NonóÉletmód verseny alatt sem! Tiszta szívemből gratulálok azoknak, akik végigcsinálták! 

Most már teljesen biztos, hogy nem lesz verseny egy darabig, mert nincs értelme. Kicsit szüneteltetjük, hátha akkor lelkesebbek lesztek!

209 induló versenyzőből, 25-en küldtek záró adatot!!! Ez a 25 lány összesen 203.7 kg-t fogyott! Átlagosan testsúlyuk 9.55%-tól szabadultak meg. Ez viszont csodálatos!:)

Az első 3 ugyanaz kg-ban es %-ban is!


1. Lexy: -29kg, -26.32%
2. Hablaty: -23.7kg, -22.79% 
3. Netti: -23kg, -22.14% 

Nagyon büszke vagyok rátok Lányok...eszméletlen eredmény.:) nagyon szoros volt a második és harmadik helyezettnél a verseny...szép volt!:) Ha valamelyikőtök nem küldött még záróképet kérem minél előbb tegye meg, mert a végeredmény csak akkor érvényes!

Centikben:
Mell: Kriszti 87: -18cm 
Derek: Netti: -28cm 
Csípő: Netti: -21cm 
Comb: BorcsaPeti: -25cm 
Vádli: BorcsaPeti: -7cm 
Kar: BorcsaPeti: -7cm.

Büszke vagyok a 25 lányra és sajnálom, hogy a többiek megakadtak vagy bármi más oknál fogva feladták, vagy nem küldtek adatot. Én azt mondom, mindenkinek magának kell fejben elhinnie, hogy képes változtatni az életén és utána tenni érte minden egyes nap. A csodaszer te magad vagy!!!!!

2014. június 5., csütörtök

Jótékonysági sportnap és visszatekintés

Nagyon boldog a kicsi szívem, hogy részt vehetek ezen a jótékonysági sportnapon...egyrészt mert segíthetek ezzel egy beteg kisfiúnak, másrészről, mert új emberekkel találkozhatok, új embereket ismerhetek meg.:) Az egykori duci lány, aki mára aerobik edző lett és nem is hinnétek mennyire sokat jelent nekem egy-egy ilyen meghívás.

Lassan évforduló...2009.06.13...mikor eldöntöttem változtatok...5 éve...eszméletlen mennyi minden történt 5 év alatt. Változunk kívül és belül is, de ez így természetes, hazudik, aki mást mond. Lehet az embert szeretni és utálni. Én egyet tudok, nekem mindig az volt a legfontosabb miután lefogytam, hogy segítsek azoknak, akik ezt kérik. Ott legyek, ha kellett, erre időt és energiát szánva, versenyt szervezve, pikniket, vacsorát, bulit, lettek NÉ ruhák, tárgyak, születettek barátságok, lettek ellenségek. Születtek kisbabák, és hagytak itt minket Barátok...sok csoda és sajnos fájdalom is. De, az élet ilyen, ad és elvesz. Megleckéztet, hogy tudd hol a helyed. Az ember ilyenkor tanulja meg megbecsülni, amije van. Nálam ez egyértelműen a család, mert nélkülük soha nem sikerülne semmi. Belőlük merítek nap, mint nap, ők ösztönöznek, az ő szeretetük ad erőt,  hogy még több embernek tudjak segíteni és tudjak utat mutatni.

El voltam veszve anno én is...5 éve, még mindig hihetetlen, hogy 5 éve!!! 
Mintha tegnap lett volna...


Eldöntöttem, hogy változtatok. És sikerült. De tudjátok mire vagyok büszke, hogy nem híztam vissza. Miért mondom ezt? Mert szeretek enni és hízásra hajlamos vagyok. Tennem kell azért nap, mint nap, hogy tartsam a súlyomat, és bizony ez sokszor nem könnyű. De megyek az utamon, mert tudom, hogy megfelelő helyen vagyok és sok dolgom van még. Mindenki születik valamiért a földre...én azt hiszem azért születtem, hogy segítsek. Nekem ez fontos, nekem ez számít, mert nekem a NonóÉletmód a harmadik gyermekem.:)