Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április 29, 2012

Fergeteges fehérvári Alakreform óra.:)

Kép
Tényleg az volt. Szuper kis fogyis csapat jött el: Judit, Era, Nóci és Erika.:))) A régiek között ott volt Gabi is.:))) Olyan jó volt dumcsizni.:) A torna kemény volt, mint mindig, de szuper gyakorlatokat csináltunk, fáj is mindenem és mindjárt indulok cardió dance-re.:))) Annyira örülök, hogy személyesen megismertem a Lányokat, tündér aranyosak, beszédesek és kedvesek, illetve gyönyörűek.:))) És keményen mennek a céljaik felé, amit szerintem a verseny végére el is érnek, mert nagyon eltökéltek.:)))) De beszéljenek a képet. Lányok, nektek köszönöm ezt a szuper tornát, veletek éltem át eddig életem legszuperebb Alakreform edzését.:)) A legszuperebb Nonó fogyi csapat!:)) Judit, Nóci és Era.:) Bekebeleztem a Lányokat!:) Drága Nócimmal...druszám.:) Aranyos Juditommal.:) Kis csapat, itt rajta van Erika is (szürke felső)...szuper csinos csajszi, megmutatta a Lifetilt mire képes.:) Csajokkal.:) Nem is ismerték egymást személyese

Hamik!

Jajj nekem, tegnap is elmaradt. Tegnap: F: tejeskávé R: 2 evk. fitness müzli, 2 evk. zabpehely, 2 dl tejjel T: U1 rudi, fitt müzli szelet E: U1 hortobágyi húsos palacsinta U: pali másik fele V: csirkés tortilla tekercs Ma: F: tejeskávé R: 2 db füstli, 1 evk. mustár, fél tönköly-sajtos kifli T: U1 túrós rétes E: tejszínes-kaliforniai paprikás karaj pörkölt, durum penne tészta U: kávé V:?

Ma itt leszünk a Fogyis Csajokkal!:)) Gyere el Te is....

Kép

Ki korán kel...

Biza n7-kor én már kimostam egy adagot, rendet raktam, felmostam a lakást és elláttam Pancit. Panna baba biza ma f5 kor kelt.:((( Persze azóta már újra alszik, én azóta már Amizok.:))  Korai kelés ellenére, alapvetően nagyon jó kedvem van ma...is!:)))  Tegnap végül a Réka INEP talaj részt csináltam meg, Enikő popsi tornával kiegészítve, este f10 kor jutottam el odáig, de lenyomtam.:)) Mai torna terv: 2008 RR felsőtest.:) Most 7 óra van, lassan kész az ebéd, krumplifőzelék. Amica mindjárt indul az oviba...most öltözik.:) Már egyedül öltözik, illetve egyedül mos fogat, mosakszik, csak fésülnöm kell.:)) Nagylány.:)  Úgy voltam vele, mire várjak, gyorsan megcsinálok mindent, jó hűvös is volt még reggel, friss levegő és így egész délelőtt tudok majd sétálni és pihizni Pancival.:)) Jó kis nap lesz ez is!:D Nekem ma jön U1 hortobágyi húsos palacsinta...imádom, de soha nem készítek, mert a családban csak én szeretem. Így rendeltem és még csak nem is fogok hízni tőle..))

A mozgás szeretete:

Már ilyenkor elkezdődik.:)  http://www.youtube.com/watch?v=wsyWm5RgX_s Kérésre írni fogom pár napig, hogy miket szoktam enni.:) Reggeli súlyom: 61.4 kg Szerda: F: tejeskávé (2 dl tej, 1 dl kávé) R: 3 sajtos-túrós rúd (receptek között fent van) T: 1 Update rudi E: kistányéron: roston sült csirkemell, rizzsel (fehérrizs), savanyúsággal Ez mind egy kistányéron, csak hogy kb. megtudjam mondani a mennyiséget.:) U: kávé, 3 db sajtos-túrós rúd V:4 sz slim kenyérből melegszendvics, light mozzarellával, majd Amival csokiztunk, 1 sor Milka mogyorós (na ez nem kellett volna estére.:)) 3 l mentes víz. Torna: Még nem volt rá időm, majd estére kiderül.:))

Május, vagyis mindent bele nyárra!!!

Bizony, mától én is felkötöm a gatyámat!:) Csináltak nekem testzsírmérést a hétvégén és az jött ki (ruhában, farmer, öv stb: 64 kg) hogy -4.5 zsír és +4.8 kg izomra van szükségem. Hát ha ennyire nem is, de elkezdem a zsírt átalakítani izommá. Főleg, hogy én is látom, a kritikus helyeket.:)) Kezdésnek meg is rendeltem Enikő: Zóna 1. DVD-jét.:))) Hozzá letöltöttem a 1-es DVD-hez az edzéstervet, melyek közül én a:  Izomtónus javítása, nőies izomtömeg növelése  és az izomépítő és zsírégető programokat fogom nyomni.:)  Illetve megvettem a Diéta és Fitness magazint, ami szerintem hónapok óta, az egyik legjobb tartalommal bír most. Nagyon jó étrendek és sok okosság van benne. Nagyon ajánlják benne a tejfogyasztást. Illetve reggelire a legjobbnak a tojásrántotta fogyasztását, 1 teljes tojás és 1-2 fehérje elkészítésével. Edzés után tejes vagy natúr joghurtos, friss gyümölcsös turmix és vacsira ha nagyon éhes valaki, akkor 1-1,5 dl langyos tej fahéjjal, állítólag eltelít és jól

Nagy tavaszi-nyári átalakulás 2012 - 3. heti eredmény!

Kép
Sajnos, már csak 127 lány küldött adatot (2 hízott és 3 stagnál) de így is szenzációsan szépen haladnak a lányok.:)) A 127 Versenyző, a 3 hét alatt fogyott 298,4kg-ot , átlagban 2,35kg-ot :)) Dodo a három heti nyertesünk, -7kg és -8,54%-al! Tiszta szívből gratulálok neki!:) És mindenki másnak is...mindent bele csajok!!!:))

Körbe Érd...

Kép

Heti aktuális súlyadatokat...

...várja Judit ma késő délutánig!:)) Tudjátok, tárgyba:  Név és aktuális súly! Köszönjük!:))

Letekertük!!!!

Kép
Szuper volt!!! Összesen 8 km-t tekertünk.:)) Nagyon jó hangulat volt.:D Legközelebb 15 km-re megyünk, de Apának mennie kellett dolgozni. Jó volt így is nagyon nagyon.:) Teszek majd képeket is. Jólesően átmozgatott és a kijelölt útvonal is szuper, Amival meg fogjuk tenni párszor még.:))