Elképesztő...

NonóÉletmód csoportunk 1060 taggá nőtte ki magát. Persze ez van akinek semmiség, mert 300.000 tagunk van, de nekem nagyon sokat jelent!:D Mindenki aki ott van küzd valamiért, segít másoknak és támogat. Szerintem ez ritka manapság.

Tegnap elgondolkoztam vajon elég érdekes-e az én blogom másoknak? Nincsenek érdemben segítő cikkek, rávezetések különféle sportokra, stb stb. De van itt verseny, átalakító, követitek az utam 98 kg-tól most már az aerobic edzői sulim vége felé, olvastok vissza a fogyásomról, olvassátok, most hol tartok, mit teszek érte. Összességében ez a blog nem ad konkrét ismereteket, de mégis tud segíteni, ami tőlem telik megteszem és azt hiszem ez nekem éppen elég!:)

Jövőhéten szombaton anatómia teszt, minden nap tanulok. Nemsokára a végére érek és kezdem elölről. Szeretném, ha jól sikerülne.:)

Közben jövőhéten elkezdődnek a NonóFitness órák...alig várom már.:) Olyan jó hangulat, csapat és persze kemény gyakorlatok vannak mindig...

Adri lentebb látható kék felsőben. 75 kg volt mikor elkezdett velem tornázni, most 58-60 kg körül van, 55 kg a cél. Csodaszép, bombanő már most is. De, mit vettem még észre. Júniusban az első közös tornánkon hamar elfáradt, 1-2 ugrálás után megállt, pihent. Most? A statikus fekvőtámaszt jobban bírja mint én és mikor toljuk a lábunkkal előre magunkat fekvőben olyan gyönyörűen csinálja és tartja magát. Ez az igazi boldogság nekem. Mikor valaki, egy picit az én segítségemmel, elindul a mozgás okozta csodálatos életérzés és az általa adott erő, állóképesség és fittség felé.:) Remélem még sokan lesznek így ezzel az óráimon.:)

Tegnap Béres A.-ra tornáztam, ma azt hiszem Réka 2010 felsőtest és popsi lesz soron.:)

Legyen szép napotok és mozogjatok ma is...mert a mozgás feltölt és boldogabbá tesz!:)

Megjegyzések

  1. Nono újra erőt adtatok és újra elkezdek mozogni, igaz még gyűjtögetem mire fogok tornázni, de ahogy elkezdődik a verseny én is visszalendülök ezerrel ::)

    VálaszTörlés
  2. Persze,hogy érdekes a blogod:):)Pont azt szeretem benne,hogy te magad írod minden sorát és nem másolod tele,mások által írt cikkekkel....A te gondolataid,érzéseid vannak benne és a te ötleteid.Tudod nagyon jól,hogy én már nem egyszer feladtam...azt is tudod,hogy az indulásomkor(és valljuk be még most is a saját egy helyben tötyögésem miatt )hasonló paraméterekkel rendelkezünk(mármint a régi Nonóval)Féltem is,hogy kapok a képemre,amiért a múltkor kiszálltam a versenyből,most meg újra neki indulok..hülye vagyok tudom....de amikor olvasgatom a régi naplódat,akkor mindig rájövök(de jó lenne már végleg rájönni:):)hogy ezt igen is meg lehet csinálni!!!Olyan megszokott duma ez,de ez tényleg így van.Remélem nagyon-nagyon szorítasz nekem,hiszen olyan szívesen megmutatnám neked,hogy a te segítségeddel "kivé" tudom magamat formálni!!!:)A mostani és a régi blogod is nagy segítség számomra!Van ,aki már lemondott az én leendő fogyásomról...de a lényeg,hogy Én nem mondok le róla:):)Puszi és írj,írj,írj nekünk még sokat-sokat!!!!:):)

    VálaszTörlés
  3. Nonó!Te adtál ihletet a saját blogom elkészítéséhez és nap mint nap hű olvasód vagyok!A kérdés hogy elég érdekes-e a blogod számomra érthetetlen.Több mint 1000 tag a facebook-on,rengeteg köszönet és hála.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény