Közeledek...

a 7 km-hez....lassan, de biztosan és ez a lényeg.:)

Ma, 5,69 km-t futottam, 35 perc alatt, átlag 9,7 km/h sebességgel és 398 kcal-t égettem el!:) Az átlag pulzusom most 150 volt. A mai cél az volt, hogy 35 perc alatt a lehető legtöbbet kihozzam magamból. Következő célom hogy 6 km meglegyen, aztán, hogy 40 perc alatt a legtöbbet kihoztam, majd a 7 km.:) 

Én ma azt tapasztaltam meg, hogy egyáltalán nem szúrt az oldalam, ez valami csoda.:) Tényleg tudtam csak a futásra koncentrálni. Eddig mindig be-be szúrt, nem úgy mint régen, hogy végig fájdalmasan, mióta a tervet csináltam úgy soha nem fájt, de azért néha néha éreztem. Pedig én nagyon figyelek a légzésemre az elejétől fogva! De ma nem! Ma végig szuper volt.:)

A másik, hogy az első 2 km a nehéz, nekem legalábbis, utána már egyre jobb, 2,5-4,0 között a legjobb, 4,5-től már megint kemény egy kicsit. Tartottam amit terveztem a 35 percet, legközelebb pedig a 6 km-t fogom. Mert nem jó az sem, ha kihajtod magad...meg kell találni azt a pontot amikor még kell küzdened, de nem feltétlenül halsz bele. Nekem így élmény a futás!:D

Egyszóval ma is áttörtem magamban egy határt, egybe lefutottam több mint 5,5 km-t.:) 

Óriási élmény lesz a verseny, már most tudom, ott is át fog szakadni bennem valami....soha nem hittem volna. Nonó egy futóversenyen...

Lányok tényleg nincs lehetetlen...minden határt le tudunk győzni, ha akarjuk és teszünk érte!!!!:)

Holnap ide megyünk a NonóÉletmód-os Lányokkal, tutti nagyon szuper lesz. Minimum 4-5 tornán szeretnék részt venni, meglátjuk mennyi fér bele.:) De lazsálás nem lesz, az biztos.:)


Ésss tanulok is ezerrel, jövőhét hétvégén vizsga...izgulok, tanulok. Remélem sokan gondoltok majd rám!!!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény