Mert meg kell ismernünk a testünket...

Tudni mi jó neki, mit szereznénk egyáltalán elérni és kezdeni vele...azt hittem ez egyszerű, azóta kiderült, ehhez bizony sok idő kell. De, igenis meg lehet tanulni hallgatni a testünk jelzéseire és a neten illetve egyéb helyeken meghatározott "ideális súly" helyett megtalálni a saját ideális testformád, kilód és testképed.

"Segítsetek nekem!!! 68 és 69 kg között ingadozom. Ma, mikor mentünk Ádusal step padot nézni (egyik sem tetszik, hülye finnyás vagyok), beszélgettünk a súlyomról. Mondtam, hogy nekem nem tetszik amit a tükörben látok. Nem mártírkodás, egyszerűen ez az igazság. Mire mondta Ádus, hogy ha még 10 kg fogyok sem fog! Nekem már nem fogynom kell, az adottságaid akkor is megmaradnak (de szépen fejezte ki, hogy nagy a fenekem). Azt kérdezte, mit szeretnék? És akkor megvilágosodtam...tudjátok mit szeretnék: izmosodni! A combom  elkezdett fejlődni, a hasamnak sem ártana egy kis izom, ami felhúzza a bőrt szépen. Lehet hízni fogok ezért 1-2 kg-t, mert az izom nehezebb alapon, de a célom, izmos comb, fenék, és szép has! Na már most ehhez, heti 4 torna, KELL! és abból min 1-szer cardio. De megcsinálom, mert lehetetlen nincs!!!!:D"

A mai világban, ahol a tv, internet, magazinokban tökéletes nők láthatóak (akik az életben korántsem tökéletesek természetesen) azt sulykolják az emberbe, csak ez a jó. Pedig nem. A jó mindenkinél más. Mélyen magadba kell nézned és akkor tudni fogod, neked mi kell ahhoz, hogy teljes legyél. Ez mindenkinél más. Hallgass a szívedre és éld az életed úgy, ahogy szeretnéd!:) A változás benned van.:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény