:))

Nagyon fini lett a torta:))) Éljen éljen, nekem a túrós sütik nem szoktak sikerülni, de ez most fini lett és Anya is úgy örült neki:)))

Mai hamim:

R: rozsos zsemle, 1 sz párizsi
T:-
E: milánói makaróni
U: 1 müzli szelet, Anyunál 10-15 szem mogyoró
V: 1 szelet a túrós Zebratortából:))) 6 óra előtt.

Mozgás:

RR 2009 popsi rész 20 p és has rész 10 p.
1 óra séta Amival.


Amici úgy látom talán a gyógyulás útjára lépett, nem akarom elkiabálni. Ma sokat aludt, meg más kétszer kapott gyógyszert is. Nagyon szeretném, hogy meggyógyuljon!!!

Nem tudom miért, de úgy érzem holnap vm szépet tartogat nekem a mérleg...ma 66 kg fölött voltam egy picivel, de holnap valamiért ugy érzem a torta ellenére is, hogy picit alatta leszek.

Fontos! 65 kg alá nem szeretnék menni, az már nem én lennék...!:) Mikor utoljára 65 kg voltam 17 éves voltam és a Szalagavatómra fogytam le. 8 éve ennek!

Amit nagyon szeretnék, hogy ha 10 év múlva vissza gondolok, vagyis 35 évesen, akkor azt mondhassam:
Igen, két gyerek után annyi vagyok, mint 17 évesen:))

Célom megtartani, nem kevés munka, sokan mondják, nehezebb mint lefogyni. Mind a kettő nehéz. Mind a kettő sok munka, fegyelem, odafigyelés. De megéri. Nekem megéri. Nekem fontos. :)

Szeretném, ha a Gyerekeim a Férjem mindig büszkék lennének rám, ha a Lányom (lányaim:))) ki tudja:) rám akarnának hasonlítani. Nincs is ennél szebb és jobb érzés.

Igenis megérdemeljük, hogy NŐK legyünk, boldogok, szépek...nehogy már ne érjük el az álmainkat. DE!!! Mindenki érje szépen el az álmát. Rövid az élet, van dolgunk bőven!!!:)))


Úgyhogy csajok, ha eddig esetleg nem, akkor most vágjatok bele keményen!!:)
Bármi az álmod...EL TUDOD ÉRNI!!!

Megjegyzések

  1. Kedves Nonó!
    Ma találtam rá a blogodra és nagy örömmel foglak ezentúl olvasni. Én tavaly júniusban kezdtem el a Norbi update szerint enni, viszont nem mozgok rendszeresen, ennek ellenére így is sikerült fogynom 12 kg-ot. 82 kg-ról most vagyok 70kg. Múlt héten csütörtökön kezdtem el jógára járni, hogy egy kicsit mocorogjak:) Na,de mielőtt regény írok, jövök és olvaslak egy kis lelki támaszért :O
    További szép napot ;)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény