Cardio dance....

...szuper volt:) nagyon elfáradtam, de nem baj, Jól esett :)))

Nagyon szeretek sokat mozogni, nekem az itthon lét mellett ez a kikacsolódás. Ilyenkor kimozdulok, ha éppen cardio, vagy esténkét magammal foglalkoznom, vagy ha a gyerek mellett is tornázok, akkor is kicsit kikapcsolok:) Ama meg legalább azt látja ez a "normális" hogy Anya tornázik és remélem Ő is minél hamarabb elkezd majd mozogni valamit amit tetszik neki:)))

Nekem mindegy mit, csak mozogjon!!!:))

Ma azt mondta valaki, fogyni koplalva lehet...nem koplalva gyorsan lehet elérni valamit, időre, aztán vissza is jönnek a kilók, ha szerencséd van akkor nem dupla annyi. Ez az én véleményem.

Én 32 kg-t fogytam, tény vigyázok, mozgok és figyelek rá mit eszek, de nem hízok, most már lassan ha nem is hónapok óta, de 1 hónap már eltelt és nem indult vissza a súlyom (persze mozog, de amennyi fel annyi vissza is!). És nem is fogom engedni. Én tudom, hogy akarok kinézni nyáron és úgy is fogok kinézni...

Te mit szeretnél??? Szerinted eléred??? Mert szerintem igen, MINDENKI LE TUD FOGYNI, NEM KÖNNYŰ, KEMÉNY MELÓ, DE LE TUDSZ FOGYNI, CSAK AKARD NAGYON ÉS KÜZD MEG ÉRTE!

Ma, azt kérdezték tőlem, te hogy veszed rá magad, h még esténként tornázz? vagy hogy heti 5 ször...Hogy??? Mert annyit küzdöttem ezért ami most vagyok. Annyit, hogy nem engedem elveszni. és főleg mert megszerettem a tornát, hiányzik, jól esik, élvezem. Rá kell érezni az ízére és utána már könnyen megy:)

1,5 óra kő kemény cardio dance-n voltam, remeg a combom, kettőig alig látok. De itt vagyok és írok nektek, mert úgy érzetem ezt le kell írnom.

Tenni kell érte, magától nem fog megváltozni semmi. Mindeniért tenni kell.

Halál fáradt vagyok, de ha úgy lenne csajok, esküszöm, most betenném a RR és lenyomnám bármelyiket amelyiket mondják, ha ezen múlna. FEJBEN DŐL EL, AKAROD VAGY NEM??? Én akarom.

Mindig ésszel csináltam, soha nem éheztem, ha elfáradtam pihenő napot tartottam...de utána küzdöttem tovább, nyomtam és harcoltam. Soha nem fordult meg a fejemben h feladjam és nem is fog.

Tegyél meg mindent az álmodért és hidd el akkor eléred. Büszke és boldog leszel!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény