Egy Barátőm írta rólam! :)))

"Anyuka-egy csodálatos kislányé és a miénk is-, feleség, nő, lány, testvér, barátnő... mindegyiknek csodálatos.

5 hónapja elhatározta, hogy változtatni fog az életén, hogy csodaszép lesz, mert úgy érezte tartozik ennyivel magának.
Fogyókúrázni nem egyszerű, főleg annyi dolog mellett, mint amennyi neki van egy nap, mert állandóan pörög. Kitartás, akarat, célok, lelki fájdalom, ha valami nem sikerül akkor újra felállni. Neki mind megvan és közben ott áll mindenki mögött és támogat bennünket.

Pont egy hónapja diétázott és -8 kilónál járt, amikor megtaláltam és segítséget kértem tőle. Elveszett ember voltam, egyedül, kételyek között, azt se tudtam mit csináljak.

Nagyon türelmes volt és mindent elmagyarázott, hogy ő mit hogyan csinál és én hogy hasznosítsam, hogy nekem is jó legyen. Vigyáz rám, mert ha butaságra adom a fejemet, akkor azonnal jön a felkiáltójeles üzenet, hogy halihóóó, tessék visszajönni a földre. Persze csak tanács, de ha nem hallgatok rá, úgy is be kell ismernem, hogy igaza van. Nem csak fogyis dolgokban, lelki ügyekben is mellettem áll.

Szóval segített nekem. Elindított. Most segít és nap mint nap ösztönöz arra, hogy ne adjam fel, hiszen semmi sem lehetetlen. Hogy küzdjek az álmaimért és önmagamért. Soha nem volt még ilyen eredményes és boldog fogyásom, mint most."

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény