2010. február 17., szerda

Halihó :)))

Nem tudtam eddig jönni, mert nem volt itthon net!:(

Ama sokkal jobban van! Nagyon boldog a kis szívem. Még picit folyik az orra és köhög, de már kezd olyan lenni m régen, eleven! :)

Hát a tegnap este…nagyon vicces volt. Tipikus Ádus-Nonó eset. Mindig tömb sajtot veszünk, amit fagyasztok, 4be vágom, és eláll sokáig. Elfogyott a sajt, vettem elő újat, Ádus tudjon vacsizni, a radiátorra tettem, mondom kb 10 perc és jó is….aham rajta felejtettem :) Konkrétan este 10 kor, szét volt folyva a kis tálba amibe raktam. Mondta Ádus nincs pazarlás ezt megesszük, csináltunk meleg szendvicset. :D Tom rossz Kislány ettem két szelet kenyérrel, kb 12 dkg-t.

DE!!! a rengeteg sajtot rátettük, be a sütőbe, beültünk a kanapéra a tv elé, szagolom..mondom Ádus lassan jó..még kicsit hagyjuk, mondja..jó…aztán kicsit később mondom: valami ég!!! Nagyon durván a az összes sajt lefolyt róla, mikor kinyitottuk a sütőt …hát lett volna füst érzékelőnk tuti kiakad! Nem kaptunk levegőt, fulladtunk, én megfürödve, kis hálóingbe csináltam a kereszthuzatot…persze szakadtuk a röhögéstől, két szerencsétlen! :D

Aztán egy jót ettünk! Éjjel meg kiittam a csapot! :)

Mi ilyen kis ügyesek vagyunk ám!

De ma folytattam ezt ….mert 3 napja spenótot kívánok, de mindig elfelejtem elővenni a fagyasztóból előző este…tegnap elővettem, ki is olvasd, kezdem csinálni..mi van ráírva?? sóska…bleeeeeeeeee utálom. De Ádus imádja, megcsináltam életem első sóskáját, ami (Ádus pont hazajött valamiért) finom lett. magamnak meg lencsefőzit…mindezt addig, amíg Ama reggelizett!

Aztán most du. meg sütöttem megint Borwnie-t:)) Nyami:))

Ma eddigi kajcim:
R: paradicsomos-olivás stangli, májkrémmel
T: semmi
E: 2 merőkanál lencsefőzi, kenyér nélkül persze. (én mindig müzlis tálból eszem (főzeléket) úgy szemnek is jobb és van egy olyan kanalunk ami nagyobb m egy teáskanál de kisebb m egy leveses….higgyétek el, hamarabb jól laksz!)
U: 2 kis kocka borwni-e és 1 kávé
V: remélem kefír :))

A a vacsinak köszönhetően ma megint 66.5 kg voltam….igen ha eszek 67 ha nem 66… Ez érthető.

Ma viszont végre 2 hét után lesz cardió dance…Ami tök jó, mert H: comb-fenék-has edzésem volt, tegnap popsi-has, és ma a cardió jót tenne. f8 tól van tánc. A feltétele, hogy Ama, úgy alszik-e m tegnap, vagyis letettem f7 kor és aludt reggelig, ha n8 ig szépen elalszik és nincs baj megyek, Ádus itthon van, ha nem lesz jól, akkor torna itthon.

Szuper, torna itthon, most szólt Ádám, h este 10 re ér haza a melóból…nem örülök…ez van!:(

Megyek elviszem Amát sétálni…

Szép napot!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése