Kisregény...:DDDD

Tudjátok nagyon sok mindenről szól az életem. Szól a családomról, első sorban, ők a legfontosabbak, nincs semmi, és senki, aki ezt elveheti tőlem.
Az a szeretet amit a Kislámyomtól és Ádustól kapok, visz engem előre, általunk értem és érek el, olyan dolgokat, amikről azelőtt álmodni sem mertem. Általunk lettem, az aki vagyok.

Szól rólam, hogy elérjem a céljaimat, hogy küzdjek értük, hogy veltek együtt elérjem az álmomat!

Annyi mindenről szólhat az életünk. Nekem napi kérdés, és nap mint nap fontos, hogy előre haladjak, hogy bizonyítsak magamnak. Napról napra fontos nekem, hogy neked segítsek, ha tudok, erőt adjak, és velem elérd azt, amiről azt hiszed képtelen vagy rá, de ez nem igaz!

Soha nem szabad feladni Lányok.

Mindig kinevettem azokat, akik azt mondták szülés után jobban lehet, a kor előreheladával építeni az izomzatot. IGAZ!!! Soha nem alakult ilyen szépen a lábam, pedig én versenyszerűen sportoltam. Bizony lehet izmot építeni, bizony lehet 1-2-3 gyerek után is fittnek lenni.

Nem könnyű, sok erő és sok idő és sok sok munka.

Nekem megéri!!

Sokak szerint hülye apróság. De tudjátok milyen jó, mikor megyünk valahova és a legfelső ruhát kikapni a szekrényből, nem turkálni melyik jó éppen. Vagy azért turni mert már minden nagy. Jelentem 1 nadrágom jó rám, amit a fotózásra vettem:))) A többi nagy:) Övvel maximum:))

Tudom ez kis dolog, de hányszor ment el a kedvem a bulizástól anno, vagy csak egy mozitól, mert szarul éreztem magam, nem éreztem magam nőnek, aki büszkén megy a Párja oldalán. Hányszor kellett felvennem azt a rohadt kiskabátot a felsőmre, mert látszott a hasam. Hányszor izzadtam tánc közben, de a kiskabát rajtam volt, mert mit szólnának ha leveszem, hogy nézek ki.

Zavart, de nem eléggé...mert akkor biztos tettem volna ellene. Ahogy tettem mikor 98 kg lettem.

Mondta Ádus vesz nekem új, nagyobb ruhákat...azt már nem, nekem a régiek kellenek, vagy kisebbek maximum.

Lányok, sok képet láttatok, fel lehet állni. Ne engedd meg a testednek, hogy bezárjon valamibe amiben te boldogtalan vagy. Inkább nyomd meg 5-6-7-8 hónapig aztán tarsd, figyelj egy kicsit oda, tornázz és tarsd meg. Ne kelljen egész életedben elrejtened a tested, és diétáznod....nem kell.

Egyszer csináld végig...aztán élvezd. Utána sem könnyű, de itt vagyok, nézd meg megvolt a diéta, és most így tartom a súlyom, szoktatom hozzá a szervezetem, h itt akarok ragadni 66-68 között. Heti 5 torna, és odafigyelés. Meglátjuk hat-e, az 1200 és 150 ch bevált, remélem ez is be fog:)

A diéta nem azzal ér véget, hogy elérted a célod! Nem, utána sem szabad feladni, nem szabad abba hagyni! Be kell állítani a tested! Hozzá szoktatni, hogy az legyen neki a normális, az elvárt, az egészséges. És hidd el utána már jelez ha főlé mész, ha ismered a tested, tudni fogod, mikor!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény