Lépd át a határaidat! :)

Édesapukám mindig ezt mondja:

"Mindig olyan magasra tedd a képzeletbeli mércédet, amit már nehezebben tudsz megugrani. . . és ahogy sikerül, rögtön emelj rajta. Soha nem toporogj egy szinten, mindig többet akarj és érd is el"!

Na kitől tanultam az optimizmust és a kitartást??? Anyuci a másik fele!:) Nagyon hálás vagyok az életnek, hogy ilyen szüleim vannak, nagyon szeretem Őket!:)

Illetve arról beszélgettünk még, hogy bizony nekem is 8 hónapba telt mire eljutottam oda, hogy RR tornát végig tudjam csinálni, és bizony van még olyan rész (pl 2009 popsi 20p) amit nem tudok végig csinálni és nem egyszer meg kell állnom. De ez nem tart vissza, sőt. Anno nem mertem feneket sem csinálni, nem ment volna, inkább comboztam (eleinte két székkel magam mellett mert a kitörés csak úgy ment!), kicsit előre dolgoztam, most már megy a fenék is, mióta kezdtem el 2-3 hete még csak. Szépen sorban kell haladni. Elfogadni azt amennyit a testünk bír és örülni annak. Büszkének lenni magunkra.

Én akkor is büszke voltam, amikor cikiztek: "Mire vagy büszke a Duci tréningre??" Igen büszke voltam és vagyok rá, konkrétan örültem, hogy azt meg tudtam csinálni (nehéz volt nekem az is... nagyon!). De igenis hittem magamban, tudtam h egyszer még RR tornát fogok csinálni, és szálkásítani fogok. Tudtam, minden egyes torna után igenis büszke voltam magamra. Mikor más nevetett, és csak mosolyogtam, mert tudtam azzal a tornával még ha nevetséges is, közelebb kerültem a célomhoz.

Semmit nem szabad szégyellni Lányok! Amit szégyellsz azon változtass, küzd ellene és harcolj!

Soha ne szégyelld, hogy mire tornázol, ha szívesen csinálod és tudod az előre visz téged. Azt se szégyelld mikor a Kiscsibéd azt kéri kergesd őt vagy fuss a biciklije után és neked nem megy. Állj meg, gondolkozz el rajta, ez így neked elfogadható? Boldog vagy így? Egészséges vagy? Szereted magad....mert szeretned kell, mert ha te szereted, akkor boldog vagy és ha te az vagy a családod is az.

NŐ vagy, az ereje mindennek, a fő pillére a családodnak, a példaképe a gyerekednek, az egyetlen csodaszép Szerelme a Férjednek. Egészségesnek és boldognak kell lenned. Találd meg ehhez az utat, mindenkinek más út vezet ide.

Nem szép a sovány ember...fitt és egészséges legyél! Az lehet valaki 80-90-100 kg-san is. Csak érezd jól magad és légy az, aki lenni szeretnél!!!

Megjegyzések

  1. Nonó!

    Köszönöm ezeket a mondatokat! Ma kezdtem az életmódváltást. Erőt merítek az írásaidból!Nagyon szép családod van. :-) Sok Boldogságot kívánok Nektek!!! :-)

    Judit

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény