:))

Ma olyan szuper napunk volt.:)

Miután Ama felkelt elmentünk vásárolni..meg is vettünk mindent, Ama ajcsiját is a szülinapjára egy kiscipőt....2 számot nőtt a lába hirtelen. Már holnaptól azt fogja hordani:D Cipőben pedig nem adok alább, a lába egészége nekem nagyon fontos. És kap még egy napszemüveget, mert a csodaszép kék szemivel mindig hunyorog. Keri fimanak van fejre "csatolható" olyat kap Ő is, vm csajszisat:)


Ma délben ettem utoljára a már leírt kápi tésztát, és fél rudit....meg most este 2 füstlit, 1 tönköly magos zsemlével és 1 tk mustárral.:) Nagyon éhes voltam már, jól esett.

Mai mozgásom is megvolt az AÖM kivül, a sok séta, vásárlás:)))

Holnap pihi napot terveztem....majd meglátjuk:) Fenék, comb-ra ráfér a pihenés, asszem hasizom lesz:)) 20 p RR halál:))

Holnap rakott krumplit csinálok...imádom, kolbival-virslivel:))) olajon ezeket megdinsztelem rá a tejföl és ezzel öntöm nyakon a krumplit és a tojást :)))

Holnap sütök is a Vendégeknek:)))) Holnapi nap is szupi lesz:)

Reggel 65,5 kg voltam...boldog vagyok...

Ma az Oviban mindenki megemlítette, mennyit fogytam, aki még csak 1-2 szer látott is mondta, még vékonyabb vagyok, m mikor férjhez mentem..igen:) 15 kg-val:)))



Lányok, soha nem hittem volna, hogy sikerülhet...hogy 1 farmerem lesz ami nem eszik le rólam...egy másikat hordok még de az is övvel, és kikapcs nélkül ki tudok bújni belőle.)))) A többi leesik rólam:) Soha nem hittem volna, hogy sikerülhet. Bíztam a 75 kg-ban nagyon, reménykedtem...nagyon akartam...de a 65,5 kg...Én? aki mindig fogyózott, most végre lefogyott és igenis kordában tudja tartani, mert akarja, nagyon nagyon! :)))

Nagyon rá kell állni agyba, annyira, hogy ez másoknak már már beteges is lehet, de nem baj....te tudod h nem beteges, csak kemény harc és küzdelem. Igenis rá kell koncentrálni, igenis számolni kell és figyelni. Akarni és soha fel nem adni!

Szerettem volna, hogy mire a Lányom elindul, ugy szaladjak utána, hogy kapjak levegőt, hogy a Lányom már ugy emlékezzen rám az eslő kis emlékében, Anya: Sportos, fitt csaj. Igazi nő, kemény, tud küzdeni, harcolni, mindig eléri a célját. Remélem így fog rám mindig gondolni a Kislányom:)))

Ma az kérdezte tőlem egy ismerős a vásárlás közben: Nem is tudom kit dícsérjek, az Anyját vagy a Lányát?
Azt mondtam: Csak a Lányát!

Az erőt, ami végig vitt a siker felé, az óriási szeretet amit érzek iránta, az a csoda amiért érdemes küzdenem. Ő a legcsodálatosabb a világon, Őt lehet csak dícsérni, az Ő érdeme minden. Az Ő léte, az én erőm!!!!!!!!!!!!!!!!! Az Ő boldogságuk (Ama és Ádus) amiért élek és harcolok, amíg csak tudok!


Megjegyzések

  1. Nagyon tetszik a kit dicsérjek...gondolom mennyire jó lehetett hallani :)
    kocska

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény