:))

Kicsikém alszik, én is pihenek egy kicsit, itt :))

Ebéd után sétáltunk egy nagyot és mindenki kapott Húsvéti ajcsit...Én még egy tréninget vettem magamnak, fekete és felül neon zöld....szuper jó:) XL-es, de Kínai....aki nézegette, tudja mekkora a Kínaiban egy XL-es...rám pont feljött:)))

Most ki vagyok osztva már sport ruhákkal..még 1-2 felsőt veszek majd nyárra és kész. Sok minden ruhám bő már...de nem baj, szeretem h bő és lezser, még ha nem is emeli így ki az alakomat...mindig erre vágytam h ne feszüljön rajtam mineen...1-2 új cucc még és bőven elég nekem!:))) Szivesebben vásárolok Amának és Ádusnak:))

Centiket lemértem, most megírom, m este nem leszek, kicsit Ádusozni fogok:))

2009. 07.02 és mai vagyis 2010 03.09 adatok:
Mell: 105---85
Derék: 101---72
Csípő: 123---95
Comb: 76---59
Kar: 36---26
Súly: 93---65

Vagyis 8 hónap alatt - 104 cm :))))

Nagyon boldog a kicsi szívem:)

Még annyit tegnap azt mondta nekem valaki, 60 kg meg sem állok úgy sem. Szeretnék megállni. Nekem ez a 65 már nagyon jó. Jut is, marad is. Aki látott személyesen van fenekem, combom, kis hasam is....már csak feszesíteni szeretnék, még kidolgozotabb lenni, de fogyni nem:))))

Az a véleményem soha de soha nem leszek 100% elégedett....soha nem leszek az. Viszont leadtam 33 kg azzal nagyon elégedett vagyok és igen nagyon nagyon boldog és büszke, még ha nagyképű is. De magammal teljesen elégedett 60 sőt sztem 55 kg sem lennék...! :)

De boldog vagyok, egészséges, és megteszek mindent azért, hogy még szebb lehessek, de a kereteken belül, vagyis a 172 cm-hez a 65 kg vagyok 25 évesen, 1 gyerekes Anyukaként, nekem megfelel:)))

Megjegyzések

  1. Szia Noémi!

    Hatásodra kezdtem el én is fogyózni, február elején. Már lement három kg., de most megállt a fogyás. Tudnál esetleg tanácsot adni, vagy csak türelmesnek kell lennem, és megindul megint?!

    Köszönöm!

    Betti

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény