:))

Torna megvolt...őszinte leszek régen esett ilyen rosszul:(( Olyan izomlázam van, hogy majd meghaltam. De muszáj volt rátornáznom... Vegül az INEP megcsináltam 15 percet állva és a talaj részből a belső comb és hast, még 7-8 perc....elég is volt, nagyon fájt. Remélem holnap már jobb lesz:)

Ama alszizik, és 1re vendégeink jönnek:))) Babás forumról egy tündér család:) Sütöttem Brownie-t, ma is kicsit rossz leszek, mert abból muszáj ennem:)

De holnaptól odafigyelek, és a tornát is nyomni fogom ezerrel. Most azon filózom lehet a Réka tornákat kiegészítem kicsit Kickboxxal és a Karatefittel, kicsit mást is csináljak, ne legyen unalmas:)))) Kicsit másként is megmozgasson a torna:)



Nagyon jó lenne, ha lenne heti 2 cardió...és akkor simán mellette 3 Réka torna, de sajnos nem mindig van cardió:( Pedig az a 1-1,5 óra olyan szuper szokott lenni:)))

Lehet az is bajom volt, hogy ma már porszívóztam, felmostam, rendet raktam, takarítottam, ruhákat pakoltam, sütöttem és kicsit elfáradtam, plusz még az izomláz...de nem baj, torna kell, minden nap:)) Mert utána érzem, milyen jól is esett. :)



Megnéztem ma a BMI értékemet: 21,97 :)))
Mikor a diétát kezdtem 33,13 volt.
Ezt írták a mostani BMI-hez:
Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexű emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggő krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát.

Megjegyzések

  1. Kedves NONO!!
    Érdeklődni szeretnék, hogy teszed be a képeidet ezekbe a képkeretekbe!! A másik, hogyan lehet beilleszteni ezeket a smajlikat, nekem nem megy!!
    Olyan aranyosak.
    Elöre is köszike
    Pussza Ibolya

    VálaszTörlés
  2. Szia. katt rá a keretre és feldob az imikimire...ott reg kell letölteni a progit és tudod használni.

    a smilyra kett az is az oldalra dob és a bejegyzésnél jobbra fent a html kód szerkesztésre katt és ott teszed be...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény