:)))

Torna megvolt, INEP 20 p. talaj:) Jól esett:)) Holnap cardió...ez így nagyon jó 1 nap cardió, 1 nap erősítés! :) De sajnos a cardió az nem mindig fix, itthon meg arra olyan nehezen szánok már időt este, ez a napi 20 perc napközben meg simán belefér, jól esik:))

Kajcim eddig 2 sz lenmagos kenyér, 2 sz tavaszi felvágottal light krémsajttal. Ebéd: hagymás rostélyos két szelet hús (kettő volt összesen 10 dkg), 2 evk kukoricás rizzsel, Túrórudi pont2 mind a két darab:))) Nem vagyok éhes:))) Sztem az uzsim fagyi lesz, a vacsi megint lenmagos kenyér vm felvágottal.

Most már tényleg mondhatom, hogy súlytartáson vagyok, végre eszek mindent, ez a diéta után 1,5 hónapba telt, hogy beálljon, agyba rendbe legyen téve. Okosan kell étkezni és mozogni kell, meg kell találni mind a kettőnél az egészséges középútat:)) Most már úgy érzem megy. 1,5-2 hónapja (január vége óta kb.) tartom a súlyomat, és ennek nagyon örülök:))) De akkor leszek igazán boldog és büszke, ha egy év múlva is azt tudom mondani: Igen!!! tartom a súlyom, 1 éve 66 kg vagyok!:)

Mindent bele csajok. Tudjátok, nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!:))) Hajrá!!!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény