:)))

Írt nekem egy drága Barátnőm, Ildike:)

Anno emlékszem egy elkeseredett Lány volt, sok súlyfelesleggel (nem fontos mennyivel) nem tudta merre induljon, nem tudta milyen módszert válasszon. Én akkor asszem olyan 10 kg mínusznál tartottam. Együtt nyomtuk tovább:)))

23 kg-t fogyott...annyit jelent ez nekem:)) Velem együtt nyomta végig. Neki sem fenékig tejfel az élet, nagy megpróbáltatásokon van túl, családi, érzeli hullámokon, de NEM ADTA FEL!!

Fiatal, gyönyörű, szerelmes Nő lett!!! Aki ma azt írta nekem, Nonó nem lettem nádszál karcsú, nem is akarok az lenni, elértem a célom mert Boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok, erről szól. Nem a soványságról, hanem az egészségről és a boldogságról!

Arról, hogy szeresd magad, szeress tükörbe nézni, jól érezd magad, érezd nagyképűség nékül nyugodtan, hogy csinos Nő vagy!

Ildikém LEGYÉL NAGYON BÜSZKE MAGADRA, MEGCSINÁLTAD, ELÉRTED AZ ÁLMOD, MERT KÜZDÖTTÉL, HARCOLTÁL ÉS NEM ADTAD FEL!!!!!!!!!!!!!!:)))




MÁS!!!

Tegnap azt mondta nekem valaki? Diéta, hogy megy? Mondtam már nem diétázok. Mondta miért feladtad vagy már nem szeretnék fgyni? Mondtam már nem, nekem ez így megfelel. Mire arcvágás következett és egy hát te tudod...

Ez is mutatja, van akinek a sovány a szép, van akinek a telt, van aki elfogadja az adottságait van aki nem. Én NEM SZERETNÉK VÉKONY LENNI. Én csinős nő szeretnék lenni, aki egészséges, sportos és BOLDOG. 65,5 kg vagyok. Mondhat bárki bármit, nem szeretnék már fogyni. Ne engedjétek hogy akárki is megmondja nektek, hogy mi a jó. Azt te tudod. Legyen az 50, 80 vagy 100 kg. Nincs ideális súly...mindenkinek magának kell meghatároznia...persze van egy ettől eddig...nekem pl 62-74...nem midnegy!!!



Ézred jól magad, érd el a célod....addig ne add fel, küzd, harcolj! De ha elérted, akkor ne engedd, hogy átess a ló túloldalára. Ne higyj senkinek csak saját magadnak! Én sem engedtem, hogy bárki beleszóljon, addig nyomtam, amig nem értem el a célomat.

Tudni fogod, hogy kell megállnod, Ildim is tudta, én is tudtam. Tudod honnan? Mert amikor belenézel a tükörbe egy boldog embert látsz, azt látod amiről addig csak álmodtál. És akkor tudni fogod, hogy MEGCSINÁLTAD!

De persze kell egy kontroll, meg kell tudni állni, nem gondolom, hogy egy felnőtt nőnek 40-50 kg kell lennie....tény attól is függ h milyen magas. Én ugy gondolom mindenki képes reálisan látni, tudni mi az egészséges és a szép. És nem fog senki csontsoványra fogyni...mert igenis tudja irányítani a testét!

Megjegyzések

  1. Szia Noémi!

    Olvasom az utolsó bejegyzésed és felhúztam magam rajta! Nem tudom, ki lehetett az aki megkérdezett, hogy megy a diétád és vágta a pofákat, de szerintem majd megpukkad az irigységtől ezért tette!!!!
    Egy 172 centis, 66 kg-os nő nem kövér, de nem is túlsúlyos. Nem értem, miért kell megjegyzéseket tenni? Inkább hallgatnának és nézelődnének a saját házuk táján!

    VálaszTörlés
  2. Szia:)

    Sok hasonlóval találkozok ám, csak nem mindig írom le...már azt hiszem megpróbáltam kezelni. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a szép...elfogadom:)

    Köszönöm, amit írtál:)

    puszi

    VálaszTörlés
  3. Megpróbáltam helyett megtanultam-ot szerettem volna írni!:)

    VálaszTörlés
  4. Olyan jó, hogy ezt megtanultad, mert szerintem ez a legnehezebb része, nagyon el tudják venni az ember kedvét, és elbizonytalanítják... És szerintem is irigy kutya, ha nem is az alakodra (nem tudom, Ő hogy néz ki, mennyire tökéletes, mert ha ezt meg merte engedni magának, remélem, hogy az), hanem Rád, az életedre, az életfelfogásodra. Ő meg savanyodjon csaaak! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény