:)))

Érden ma nagy meccs volt, Érd-Szekszárd, nagyon régen voltam kint ilyen jó meccsen, nyertünk is...szétkiabáltam magam:)))) Szuper volt. Amival addig Anyósom volt.

Ádus még nem ért haza, ünnepeli a győzelmet, ugyanis most már majdnem biztos, hogy bent vagyunk az NB1-be :)))

Én éppen vacsizok: 1 zöldalma, rá egy barackos joghurt. Ma egész félelőtt ettem:(( majd du kettőkor fasírtot és francia salit...most a könnyű vacsit...oda kell figyelnem:)

Ma nem tornáztam, itthon volt Ádus, kivittük a gyereket inkább hintázni, beszélgettünk:))) Olyan jó volt...:D

Azt mondta Ádus már már beteges h annyira félek a visszahízástól, mondtam: igen, beteges, de tényleg nagyon figyelek rá, és teszek érte, és igenis nevezzen bárki bárminek, nekem ez fontos:) Nagyon sok erő és munka kellett hozzá, és igenis én többet nem leszek duci, NEM!

Azt is mondta, csoda, hogy fáradt vagyok minden nap tornázok? Ez lehet, hogy igaz, de jól esik, szeretem, kikapcsolok közben...most is simán nekiállnék, de tudom ha hazaérne és meglátna, kész lenne...de sztem kb ennyit mondana: Anya, te tényleg bolondos vagy!!!:D

Mindegy is, kicsit pihenősre fogom, de kajában oda fogok és kell is figyelnem, mert mostanában oda vagyok az édességért...nem jó ez így:))))

Holnap nagy nap, Ama baba zsúrja...holnap torta sütés, takarítás, lufi fújás, Ádusnak vásárlás...sztem nem is jövök gép közelbe, maximum este:))) Remélem minden tökéletes lesz, mert tökéletes Hercegnőnek tökéletes szülinap dukál:)))



Glitterfy.com - Glitter Graphics

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény