Élek, élek élekkkk és virulok! :))))))

Imádlak benneteket, köszönöm a sok sok levelet és megjegyzést a "betegeskedős" bejegyzés alá...

Már sokkal jobban vagyok, pénteken átszaladt rajtam ez a nyavalya hála Istennek:)) Amici meg is úszta:))

Szombaton már főtt a hús leves, sült a Brownie, ment a mosás, amikor mondta a Nővérem menjünk le Anyuék után (Hajdúszoboszlón welnesseztek), lepjük meg őket. Titikoban foglaltunk szobát és irány, 3 órás út:))) Itt hagytam csapot papot és go:) Ádus sajna nem jött egész hétévégén melózik szegénykém. De mondta mi menjünk, mert ugy sem lesz egész hétévégén...hát mentünk:)

Szenzációs volt:) A hotel szuper, voltunk élmény fürdőben...annyira jó volt pihenni. Bár Amival a pihenés más fogolom, de éppen ezt a nagyszerű benne:)))) Egy hangja nem volt a Hercegnőnek, odafelé aludt és játszott, a vízben először meg volt szeppenve (hisz először volt fürdőben) de utána imádta, éjjel egy hang nélkül aludt...nagyon nagyon jó volt minden:)) Feltöltődtem egy picit, rám fért már, bár Ádus úgy hiányzott, mint még soha:(

Ja és Ama megtanult a Fürdőben felállni ülésből, vagyis már nem kapaszkodik:)) Olyan ügyes:)

Szóval életmód napló, na sebaj, ez is beletartozik az "élet"módomba:)))))

Kajcira figyeltem, tegnapi vacsim tény hortobágyi palacsinta volt, de csak egy kisebb és kacsa comb fele, köretnek pici krumpli, reggelim 1 bundás kenyér (pici szelet) és májkrémes rozsos kifli. Hazafelé egy szelet pizza. Ahhoz képest h svéd asztal volt, odafigyeltem:))))

Reggel azért mérek, bár nőcis napok jöttek, lehet picit több leszek, de nem baj:)

ALIG VÁROM A JÖVŐHÉT HÉTVÉGÉT, HÚSVÉT ÉS AZ MÁR ÁDUSSAL LESZ, MEGYÜNK-JÖVÜNK KIRÁNDULUNK:)))

Ja és mit nem vittem én a nagy fényképező mániás, fényképezőt, telefonom lemerült...nincs kép...de akkor is szupi volt!!!:)))

Péntek-szombat nem volt torna, de ma lesz, sajna Ádus csak 10 körül ér haza, így fürdetés után torna, még nem tudom mi, de vm tuti, mert már nagyon hiányzik:)))

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény