Képzeljétek...

Ez a mai nap is tök szupcsi:)

Két oka van:

Egyik Fodrászhoz vittem Amit, levágták a nagyon kiálló, eltöredezett baba hajakat és most olyan Nagylányos:))

Másik, hogy 65 kg vagyokkkkkkkk!!!!! :)))) Halál pontosan ennyit mutatott a mérleg:))) Hihetetlen, nem is tom mikor voltam ennyi:))))

Ma torna is megvolt már: INEP talaj 20p, tom uncsi, hogy mindig ezt nyomom és az AÖM 1 talajt, de nekem ebben benne van minden 20 percben: fenék, csípő, belső comb, has. És külön szoktam tornázni heti 1-2 szer a combra...

Mai kajcim eddig:
Reggelire: fél sajtos perec, Ama hagyta.
Ebéd grill csrike lesz, vegyes salival:)

Lefotóztam magam..no ilyen vagyok torna előtt, 65 kg-val:)) Boldogan:)


STAR FRAME


imikimi - sharing creativity

33 kg lement...soha nem hittem volna, tudom milyen mikor nem hiszed, csak bízol benne, hogy lehetsz még olyan, mint régen, vagy nézhetsz úgy ki mint tán még soha! Igenis lehetséges, nagyon kell akarni, és a gondoltanak teremtő ereje van!!!

Megjegyzések

  1. Szia Nonó! Klassz vagy, szerintem már most tuti az alakod, de azt Te érzed, hogy kell-e izmosítani, stb. Tornával kapcsolatban kérdeznélek: ezek a 20 percesek nekem is beleférnek, elkezdeném, de azon agyaltam, hogy Te pl. szoktál bemelegíteni, meg ilyenek? Vagy csak nekiesel, aztán legyűröd és akkor tényleg 20 perc? :-) Köszi a választ előre is! t-anita/atoszka/

    VálaszTörlés
  2. Szia Anita,

    Köszönöm:) Még van azért dolgom...has részen:)

    Kicsit be szoktam melegíteni és kicsit tovább nyújtok a végén....kb 25 perc így...sztem nagyon jók ezek a 20 percesek, ajánlanom neked:))

    puszi

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény