Még 2 nap és április:)

De előtte még holnap, a Nővérkém szülinapja:)) Köszönötés majd holnap:)))

Tegnap voltunk cardión...kemény volt, legalábbis én nagyon elfáradtam:) De jól esett. Ma még nem tornáztam, eddig mostam, tergettem, vasaltam, Fürdőt takarítottam, rendet raktam, Pékségben voltunk, most alszik Ama, gyorsan főzök is, ma hagymás rostélyos lesz, rizzsel:)

Délután alvásra elvileg mindennel megleszek, ugyhogy akkor tornázok majd INEP 20p talaj lesz, és holnap megint cardió:)))

Súlyom maradt 65,5 kg, ennek nagyon örülök, mert tegnap cardió után még ettem 2 tk magos zsemlté vacsira felvágottal és zöldséggel. Na és napközben összesen 4 palacsintát is:((( Anya palacsintája a legjobb a világon:))) de a súlyom maradt.

Egy dolog: Sokan kérdeztétek anno tőlem a mozgás nem volt-e hatással a tejemre. Erre én nem tudtam, válaszolni, mert én miután elfogyott a tejem, utána kezdtem el diétázni és tornázni. DE! Tegnap ott volt cardión egy Anyuka, a Kicsikéje 2,5 hónapos (megkérdeztem tőle a dolgot), sok teje van, szoptat úgy, hogy tornázni jár (cardió nem könnyű) és minden nap 4 km fut padon....és a tejcijének mennyisége megmaradt. Szóval, persze ezt embere válogatja, ha az Ő példáját nézzük, akkor igenis lehet mozogni, persze nem kell mindenkinek napi 4 km futni, de szépen, óvatosan, nyugodtan lehet szopi mellett is tornázni. Persze, mindenki figyelje, hogy ez hogy hat rá és a tejcijére!:) Mert a Pici az első!!!:D

Ez a futópad nekem nagyon tetszik...bár utálok futni, de a legjobb mozgás a világon, mindent átmozgat, szépen formál, jó kondit ad. Elmenni időm sincs, és persze ahhoz egy jó futó cipő is kell, nem éri meg ha szétmegy az ember lába. Ádussal filózunk rajta. Lesz két szoba még a házhoz, két gyereknek. De mi elfoglaljuk az egyiket (mostani 8 nm, ezek 12-13 nm-sek lesznek) szépen elférne a futópad:))) És akkor napi szintem futnék és mellette a cardió és 1-2 Réka torna, sztem tökéletes lenne:))))

Sokat filózok a haj dolgon...és szeretném most vissza a szőkés-barna színt...el kéne jutni fodrászhoz...Ama nem szokott félni az új dolgotól, remélem nekem is hamar megszokná a hajamat, mondjuk hosszra nem lesz sok változás, csak formára:) És színre...!

Szaladok főzni, a délután már mindig Amáé, sétálunk, kint játszunk:)))

Csodaszép napot nektek:)))

Megjegyzések

  1. Nonó, ne félj a változtatástól, Ama már nem olyan kicsi, hogy a hajad színe alapján azonosítson be. Nagy valószínűséggel már olyan rokon változásán sem lepődne meg nagyon, akit ritkábban lát. Én sokszor változtattam a hajam színét, nem volt gond belőle, egyik gyerkőcnél sem. Szerintem nyugodtan bevállalhatod ezt a kis haj-akciót :-)
    További szép hetet Nektek! :-)
    t-anita

    VálaszTörlés
  2. Nono
    Szerintem jól állna neked ez a haj. Én azt mondom nyugodtan vágjál bele!
    Nekem is nagyon tetszik ez a fazon. Lehet szülés után én is változtatok rajta,hogy könnyebb legyen a baba mellett.
    Pussz

    VálaszTörlés
  3. Köszi csajok:) Igazatok van! :D

    VálaszTörlés
  4. Kivi vagyok rád:)
    Én anno Kíránál drasztikus változtatást csináltam, bár csak 3 hós volt, de csak rötyögött mikor meglátott és nyúlkált a hajamhoz.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény