Napsugaras Hétvégét....

Ama alszik, felkel megyünk Anyósomhoz ebédre, dél körül. Nem kell főznöm!:)

Reggel 6 kor keltünk....8ra kész voltam a fürdőszobával, konyhával, mostam, teregettem gyerek és én is rendben voltam, reggeliztünk...játék és alvás!:)))

Most neki kéne állnom tornázni, de nem tom miért nincs sok kedvem..hasizom kéne ma 20p 2008 RR, kő kemény...de nagyon fáj a derekam, de azért asszem ráveszem magam:)

Tegnap este nagyon csokit kívántam, szenvedtem a kanapén Ádus mellett...mire Ádus:
"Mi van már? régen odamentél idehoztál egy tábla csokit benyomtad rá egy kis cola, és semmi bajod nem volt, utána aludtál is mint a tej:))) Tudtommal már nem diétázol!"

Igaz, nem diétázom, de nem engedi az agyam, h este már ilyesmit egyek csak úgy..más ha vagyunk valahol, vagy vacsizni megyünk, megkínálnak valamivel..de otthon csak úgy nasizni, azt hiszem nem engedhetem már meg magamnak....és nem is fogom. Csoki nem volt:) Persze ma remegtem volna a csoki után eszek, de tegnap 5 kor meleg szendvicseztem és utána már nincs kaja, be van kódolva a fejecskémbe.

Azt hiszem Ildikém mondta, de nem biztos, nem éri meg 2 perc gyönyör, mert utána hetekig szenvedjük vissza a kilókat. Persze nem mondom, h egy kis csokitól híztam volna 2 kg-t...de ha tegnap megeszem ma is és így tovább...oda kell figyelni nagyon, de megéri!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény