Oda kell figyelnem...

...most már igenis el kell hinnem, hogy lefogytam.

Ezt azért írom, mert 33 kg leadás nem kevés, és akinek már sikerült tudja, igenis ezt meg kell emészeteni, fel kell dolgozni. És én erre ma jöttem rá, nekem még nem sikerült.

Ingerlékeny vagyok, és állandóan éhes...bizonyítani akarok...csak azt nem tudom miért és kinek....

Ádus mondta ma, Anya 72-73 pont tökéletes voltál, kivül és belül. Én ezt 70 kg-val éreztem... Karácsonykor....akkor sokkal szebbenek és vékonyabbnak láttam magam, mint most.

Hazudnék ha azt mondanám, nem vagyok boldog...dehogynem:) Csak amikor már nem tudok felülés csinálni mert végig kiáll a gerinc oszlopom, és hátul a "szárnyacskáim" Ádus mondja mindig.

Alul még van...comb, fenék, has....de felül elfogytam. Minden csontom kiáll, már a vállcsúcsom is, a keresztcsontomba elfár kb 2 l viz....

Észhez kell térnem...én nem szerenték sovány lenni, nekem az nem teszik.

Én egészséges, csinos Nő akarok lenni. Azt hiszem 68-70 kg is az voltam. DE! Ha most valaki azt mondja (Ádus!) menjek vissza annyira, nem megy. Képtelen vagyok...belém van kódolva már, h nem akarok hízni.

Nehéz dolog ám ez...nem könnyebb mint a fogyás!!!

Na most sokan biztos mondják, akiken még van 1-2-5-10-20-30 kg felesleg, mit sír...inkább örülne...örülök, csak nem szeretnék a ló másik oldalán landolni!


Sokan azt mondják...hisz 172 cm-hez 65 kg, az még sok is...nekem nem. Más emberek, más test felépítések, mindenkinek máshogy állnak a kilók. Lehet nekem ehhez a cm-hez a 62 kg lenne az "ideális" de én nem érzem, hogy ez reális lenne. Mindenki maga tudja!

Ma nagyon éhes voltam....nagyon nagyon. Így délután ettem egy szendvcset, 1 zsemle, 1 sz. párizsi, persze vaj nélkül. Ez volt 4 kor, este 6 kor más majd meg haltam, ettem 2 zabfalatot rá kb fél liter vizet...és végül a tv előtt egy joghurtot.

Ma már nem eszek, nem kívánom, pedig éhes vagyok, az agyam nyomja az ingereket.

Szóval csajok elérni és megtartanis sem könnyű. Megtalálni a tökéletes súlyt. De érezni kell mikor elég.

Én holnaptól egészségesen fogok táplálkozni, nem vonok meg semmit, eszek, mint egy NORMÁLIS ember, és tornázok...de nem 5.-öt, hanem amennyit kíván a testem...lehet lesz olyan, hogy 3 napig nem fogok, de lehet lesz, hogy egy nap kétszer.

Most átadom a testemnek a diktálást, majd Ő megmondja mi a jó...mert tudni fogja. Azt is jelezte mikor a 98 sok volt...meg találjuk a nekünk tökéletes súlyt és formát!:)


Remélem azért továbbra is olvastok...a blog cím jó...Nonó Életmód, ebbe sok minden belefér...de én most már tényleg nem diétázom, hanem beállítom a súlyom, egészségesen élek, és mozgok amennyi jól esik:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény