Óriási élmény volt...

Biztos sokan nevettek most majd rajtam, mert olyan leszek mint egy tini, de a tegnapi nap nekem egy akkora élmény volt...nagyon nagyon nagyon jó volt.)))

Szóval mikor odaértünk, Ama, Ádus, Adri (keri lányom...imádom őt is:)) és Én Réka pont az ajtóban beszélgetett valakivel. Én mint egy tini csak néztem őt, és gondolkoztam, hogy lehet valakinek ilyen alakja. Már többször írtam nekem a karja picit túl izmos, de a feneke és a comba...tökéletes. Megtaláltuk a helyünket Ő éppen inerjút adott, ahol elmondta, Ő ahogy most kinéz az 18 év munka....na akkor még én is elérhetem:))))))))))))))))))

Majd Amival sétáltunk fel és alá, mikor ott állt egyedül...na hát akkor, odamentem és megkérdeztem csinálhatuk-e vele egy közös képet. Mondta persze:)

In Blue Frame


imikimi - sharing creativity

Barátságos volt és végtelenül kedves. Dícsérte Amit, kérdezte mennyi idős. Mikor végeztünk a képel, kérdezte tornázok ma itt vele? Mondtam persze azért jöttünk. Közben Ama megsimizte a karját...mondtam Amának: megismered a Rékát? mondta Réka szoktunk rá otthon is tornázni, mondtam heti 5 ször. Mondja az nagyon szuper, nagyon ügyes vagyok. :) Mondtam kcal számolással és update termékekkel fogytam le (főleg az elején az első 8 kg akkor még nem számoltam kcal update szerint étkeztem, kevésnek tűnt az energia, túl keveset ettem, ezért kezdtem bele a kcal számolásba is, nehogy túl keveset egyél és baj legyen, azóta meg most de. eszem meg ami hízlalhat, du este pedig általuk ajánlott fehérje dús étrend.) 33 kg...szenzációs teljesítmény azt mondta és megadta a mail címét beszéljük majd még:) Kérte a közös képet küldjem át neki és írjak arról hogy fogytam le.

Kb. 2-3 percet beszéltünk. De nekem sokat jeletett, hisz Réka nekem egy példa arra, igenis lehetünk sexis feleségek, gyönyörű Anyukák, csinis, egészséges NŐK:)

Norbival én nem, Ádus beszélgetett (én tornáztam pont), a rendezvény kapcsán, nagyon örült, május végére lehet össze is jön az érdi Norbi és Réka rendezvény!! Egyenlőre terv! :DDD

A Réka tornán meghaltam...de úgy konkréten teljesen. Asszem 40 perc volt, de halál. Az álló rész alatt, volt h elsötétült minden, kb 500-600 guggolást tuti csináltunk. Ezeke utána talaj gyakorlatok felét tudtam kb megcisnálni, remegett mindenem és ma alig tudok menni.

KD.-Book


HP- For You


imikimi - sharing creativity

Utána Norbi tartott egy kisebb zenés aerobic órát és utána beszéltem az Update rendszerről. Majd a végén mondták van egy Hölgy, ceglédi aki 30 kg-t fogyott a módszerrel. Majd Réka átvett a mikorfont és mondta: Van itt egy Anyuka, aki 25 kg-t fogyott és két gyermek anyukája, állj fel kérlek:))) Igen tudom 1 gyerekem van (de ott volt Adri, érthető h azt gondolta Ő is enyém) és nem 25 hanem 33....DE!!! az hogy emlékezett rám, hogy én én vagyok, és beszéltünk (figyelt rá, nem csak úgy csinált, mint akit érdekel) és fogytam és 200 ember között kiemelt....Lányok, nekem ez sokat jelentett:)))))))

Lányaimmal:))))

BEAUTIFUL SPRING


imikimi - sharing creativity

Aztán elindultunk haza...szuper, szenzációs nap volt, még ugy is, hogy:

2 sarokra a sportcsaroktól, Ádus a stop táblánál nem állt meg. Modom neki: Ádus a stop tábla nem elsőbbségadás kötelező tábla, hogy csak lassítani kell..mondta: aham a rendőr szerint sem!!! Basszus kikaptam minket és jól meg is büntettek (nem nagyon, rendes volt a Rendőr, de csekket kaptunk:(...:))) nem hiszem el!!! Rendőr csak röhögött mikor Ádus szállt ki még mindig a vállát vertem, nem hiszem el!!!!!!!!!!

De mindennek ellenére nekem egy szuper nap volt....köszönöm Ádusnak hogy elvitt és bármikor ha kérem mellettem áll, eljön velem, segít:)), Amának, hogy egy tündér volt, egy hang nélkül, tapsolt, nevetett, táncolt, és Adrinak, aki tornázott velem és így tartotta bennem a lelket!:)))

Megjegyzések

  1. SZIA NONO!!!
    CSODÁLATOS VAGY!!! TUTI A RÉKÁVAL LESZ VALAMI KÖZÖS TORNA VAGY VALAMI!!!
    NEKED MINDEN SIKERÜL AMINEK NEKI FOGSZ!!

    EGY TÜNDÉR VAGY!!!!:)
    PUSSZA IBOLYA

    VálaszTörlés
  2. Drága Ibolya:)

    Köszönöm, nagyon aranyos vagy:)

    Jajj, hát az olyan szuper lenne...de ahhoz még sokat kell gyúrnom:)))

    millió puszi

    VálaszTörlés
  3. Szia Nonó! Örülök, hogy jól sikerült a ceglédi buli!! Bánom, hogy kihagytam, de más programunk volt. Én ceglédi vagyok (bár már máshol lakom), szüleim, tesóm még mindig ott élnek, úgyhogy gyakran járunk arrafelé. Norbiék honlapján vannak fent fotók a szombati napról, az egyiken felfedeztem a lánykádat, majd nézd meg :-))
    Puszi Nektek: t-anita/atoszka

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Emlékszem rád, amikor Réka szólt, hogy állj fel. :) Kemény torna volt, az tény, másnap én is éreztem a hatását.

    További szép napot
    Csilla

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény