1 éve....

...bizony még sok minden más volt.

Volt egy újszülött Kisbabám, akinek a legjobb Anyukája szerettem volna lenni, egy Férjem, akinek a legszebb Feleséges. Ott voltam én, aki amikor tükörbe nézett, nem hittem a szememnek. Ki ez a nő?

Tudtam, hogy változtatnom kell, de akkor 2009 tavaszán, még az volt a fontos "megtanuljam" hogy kell Anyának lenni, család Anyának. Hogy kell úgy a legjobb Anyukának lenni a világon, hogy mellette a legjobb Feleség is legyek, vagy maradjak. :)

Nagyon nehéz időszak jön a szülés után. Mentálisan kell helyre tenni a dolgokat. A tested a lelked, mindened megváltozik. Jobb leszel:))) Anya lettél!!! a legszebb dolog a világon:)) De Nőnek is lenned kell, Feleségnek, Fiatalnak, Csinosnak és Egészségesnek is.

Megvolt a fontossági sorrend. Miután megtanultam ellátni úgy a családomat, hogy megérdemlik, megtanultam beosztani az időm az energiám, utána igenis vettem egy nagy levegőt, és azt mondtam, most én jövök.

Lent a képen láttok egy majd 96-97 kg nőt, akinek nem tetszik amit a tükörben lát, de nem vagyok boldogtalan a képen, hisz minden percemet a családomnak szentelem, de látszik fáradt vagyok, kimerült. De nyáron eljött az időm!

Nagyon kell a Társ, a Férj. Kell egy csodálatos Gyermek, egy fantasztikus család. És akkor jössz te, veszel egy marha nagy levegőt és azt mondod: Itt az időm. Mert azzal, ha odafigyelek arra mit eszem, és tornázok amíg a gyerek alszik, nem veszek el időt a családomtól. Sőt, boldogok lesznek, mert én is az leszek. Lefogyok, és a tornától energiát kapok. Egészséges leszek és csinos Anyuka, Feleség és NŐ! Mert ez igenis jár nekem! ÉS JÁR NEKED IS!!!

1197
imikimi - sharing creativity

Sok mindent írhattam volna, de ez az igazság.

Nem vagyok önző ember, mai napig a sorrend: AmaÁdus:), Családom (szüleim, keri gyerekeim, testvérem..stb.) de utána ott vagyok ÉN magam is. Ádus mindig azt mondja: egy kis önzés mindenkinek jár. Hogy időt szánj magadra. Ne a családtól vedd el az időt, hanem csoportosítsd át a dolgokat. Hidd el nagy igazság: Mindenre van idő, csak igazán akarni kell!:))))

Ránézek a képre, és képzeljétek elhiszem:))) Aki követ engem és ismer...sokszor olvasta nézem és nem hiszem el, hogy én vagyok...sokszor volt ilyen. 2 hónapja tartom a súlyom, megszoktam a "tükörképemet", 8 hónap alatt mindig más láttam, ezt is fel kell dolgozni. 33 kg nagyon sok, nem csak "fizikálisan", szellemileg is megvisel.

Mindenre időt kell szánni. Áteshettem volna a ló túloldalára, de ahhoz nekem túl sok ember segít, ír és túl sok számít rám, hogy ezt megtehessem.
Megálltam egy kitűzött célnál, azon vagyok, h tartsam és végre elmondhatom, igen ez az igazi Nonó, egy 25 éves Anyuka és Feleség, aki most már el is hiszi, hogy megcsinálta!!!:DDDDDDD

Mert, bizony kemény dolog a diéta nagyon, de ami utána következik sem könnyű. Ez nem elijesztés, amiért most írok éppen nem az. Azt szeretném elérni, hogy lásd, olvasd, hogy ha ugyan azt érzed nem biztos, hogy depressziós vagy, hogy lásd, én is keresztül mentem ezeken a dolgokon, mint más több száz Anyuka. Nem csak te érzed néha, hogy el vagy veszve, én is, és még sokan.

De hidd el, mindent végig tudsz csinálni, képes vagy rá, mert igazán akarod! Nagyon szerettem volna, úgy kinézni, mint 17-18 évesen, és őszinte lehetek??? Ugy érzem sokkal jobb nő lehetek egy gyermekkel, mint bámikor fiatal Lány koromban. A testem megérett, szépen tudom formázni, egészséges és fitt.

Egy szó, mint száz, tedd rendbe a gondolataidat, mit szeretnél elérni? Mi a fontos neked? Nehéz út és nagyon hosszú, de végig lehet csinálni.
Nem torpanunk meg holmi 3 hetes súly stagnálásnál....nem! Nyomjuk tovább. Egy diétának nem úgy van vége, hogy elkezdünk enni, hanem felemeljük a tornák számát (nálam ez vált be) és este odafigyelünk. Nem fogyunk le 40 kg-ra, csak mert megszoktuk h diétázunk, mert mondjuk éppenséggel hónapok vannak mögöttünk. Elhiszük, hogy csinosak vagyunk, olyan embernek akinek adunk a véleményére. Mert akkor biztosan tudjuk, hogy 1-2 hónap, megszokjuk a tükörképünket, (a kisördög eltűnik a fejünkből aki arra biztatna: megy ez, simán lehetsz, vékony gebe is akár, még nem elég, folytasd!!) és akkor igenis büszkék és boldogok leszünk!! És még mindig messze ám az út vége...:)

Megjegyzések

  1. Nagyon csini lettél! Bűszkék lehetnek rád a családod!!!És te magad is legyél nagyon bűszke!
    Nem semmi amit elértél!Nem sok ember éri el amit akar, de Te neked sikerült!!!
    Az összehasonlító kép nem piti, olyan mintha nem is te lennél, de Te vagy:)))))
    puszi

    VálaszTörlés
  2. Köszi csajok:))) Nélkületek nem sikerült volna...:))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény