2010. április 13., kedd

10 hónapja...


...aki az elejétől velem tart, már 10 hónapja nyomja velem együtt a diétát..bizony ma 10 hónapja!!!:)

És az eredmény: 10 hónap, mínusz 34 kg, boldogság, öröm, egészség és fittség!:)))Ma reggel 64 kg voltam...tegnap mondjuk radikálisan elvettem magamtól az édességet és a kenyeret...de kibírtam.:))) Ma eddig 1 sz rozskenyér (4 dkg), light joghurtos szendvicskrém és 1 sz. sonka.:) Az ebéd viszont milánói lesz...de csak kevés:) 10 dkg tészta maximum!:)

Torna megvolt, RR 2008 comb 20p....jól esett, nagyon leizzadtam!:) Végül sz-p lesz cardió....szuper, hogy kétszer is:))) Cs. pedig sztem AÖM talaj 20p. csinálom!:)Voltam ma a dokinál, kértem teljes vérkép és vizeletre labor beutalót. Azt mondta helyes, h ennyi kg leadása után figyelek erre is, mert fontos lenne mindenkinek egy ilyen alapból is évente! Külön nézzük a pajzsmirigyet is. Nővéremmel és Ádussal megyünk:) Jövőhéten Tűdőszűrő lesz és május Nőgyógyász rákszűrés. És akkor igenis elmondhatom odafigyelek magamra!:)Szerdán (vagyis holnap) jelenik meg az Alakreform...már várom nagyon!:)


Kicsikém 1 órát aludt és du. már nem nagyon szokott, most is itt ül az ölembe már...megyünk játszani, aztán ebéd!:))) És remélem du. eláll az eső és ki tudunk menni egy kicsit!

2 megjegyzés:

  1. Már megjelent az Alakreform!!!!!

    VálaszTörlés
  2. igen,megjelent. én is ma vettem meg,mindjárt olvasom is :)

    VálaszTörlés