Eddig elég jól bírom...

-
...remélem ez így is marad, annyira nem is vagyok kívános!:))

Ama nem nagyon akar elaludni, dumál a kiságyból a baby Őrbe: Anya??? Annnya????....kis rosszcsontom!:) Pedig egy fél órát minimim kéne aludnia.

Ma eddig ügyike voltam:
F: tejeskávé
R: 1 citromos joghurt
T: 1 kisebb alma
E: töltött kápi: 1 gombóc és kevés káposzta, 1 kávé (fáj a fejem)

A többi még rejtély, de sztem füstlit eszek 2 db-ot délután (ma vettem és nagy kívánom ) 2 db puff rizzsel.:) Azzal jól is lakok sztem!:) Vacsira pedig kefir! :)

És eldöntöttem, szerdán megcsinálom az emeletes élvzetet....jajj ez tuti annyira nagyon finom lesz: alja keksz réteg, rá a túrós krém, rá a vanilia pudingos rész, majd tejszínhab...kcal bomba...de majd csak egy kis szeletet eszek belőle.:))) Addig NO édesség, mert sztem azzal a kis szelettel be is pótlom ezt a pár édesség mentes napot!:))

Nagyon szeretnék elmenni szombaton a Home Fitness-be....a Réka tornára 10-11-ig, ez attól függ Ádusnak hányra kell kiérnie a Sport csarnokba a hangosítást csinálni. Ha csak du. akkor megyünk azt mondta!:)) Olyan jó lenne!!:)Meglátjuk!!!:D

Vajon melyik nap jelenik meg az Alakreform? Erről nem írtak a norbi.hu-n, de majd tuti jelzik. Kiváncsi vagyok már nagyon. Aki nem tudja megvenni, a fontosabb részeket, amit én is csinálok majd, mindenképpen felírom!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény