Elgondolkodtató levél:

Ma reggelt levelet kaptam...

Remélem nem fog haragudni rám az a Lány aki írt nekem, kiemelném, mit írt, és mi a véleményem:

...Én azt látom a soraid között hogy Te még mindig nem hagytad abba a fogyást.Pedig többször is írtad hogy 65 min 64, ehhez képest 63kg írtál és azt írtad hogy Anyud mérlege még többet is mér,tehát inkább 62kg...........Noncsi,ne vidd túlzásba.És még a másik beírás hogy a testzsírod majdnem a vékony tartományba esik.............pedig azt is többször írtad hogy nem akarsz vékony lenni.Ezért nem értem mi történt.Meg ha eszel egy vagy két sütit,akkor miért írod hogy bűnöztél vagy rossz kislány voltál????Csak ettél néha belefér bár ezt Te is írtad.Én úgy látom hogy még mindig kicsit görcsösen figyelsz a kajádra,pl.hogy 7dkg ......

És igaza van, tudom.

Meg kell értenetek valamit. Amit még én is tanulok. Ha az emberen 5 kg felesleg van (ne vegye senki sértésnek, az is kemény munka) de ha elhagyja a vacsit, vagy a ch-kat és mozog lemegy, 1-1,5 hónap alatt, de 35 kg eladása teljes átállást kíván.

Sok olyan éjszakám volt, mikor feküdtem az ágyban és a plafont néztem 90 kilósan és nem tudtam aludni, csak arra gondolni le kell fogynom és ehhez tennem kell! Nagyon sokat, átállítottam az agyam, ez beletelt 8 hónapba, amíg mint a fogyi, hogy keményen tudjam nyomni. Nem könnyű visszaállni. Az is nehéz. Itt kell egy óráiási akarat és fegyelem még, hogy nehogy átess a ló túloldalára.

Sok célom volt már, 70, 68, 65...ma reggel 63 kg voltam. Őszinte leszek, amikor 65 voltam, úgy éreztem jól magam, mikor 64, úgy, most 63....én nem látom h vékony lennék...jól érzem magam. Mindenki mondja elég lesz már, és igaz...de nekem az a mennyiség amit eszek és ahogy eszek a normális. Ennyi esik jól, mert hozzászoktam.

A levél után beszéltem Ádussal, azt mondta annyit csináljak h egyek vacsit rendesen, ne 3 kor egyek kb majdnem utoljára értelmeset.

Erre a kerti partyn ettem pár pogit (sokat), ettem sütit is, és husit salival. Érzetem a család tekintet amikor kínáltak valamivel, h el kell fogadjam, mert már túlzásba viszem.

És döntöttem! Nem akarok tovább fogyni. Ez az 1 kg is, és a napi ételek írása kis támasz volt a fogyisoknak. Viszont nem fogom megenni azt, amit nem kívánok ha tetszik ez valakinek, ha nem.

És tornázni fogok, mert fontos nekem. Most is, mert ma elmaradt és hiányzik. Én egy ilyen ember lettem, nem akarok tovább fogyni, mert értelme nincs, h felül elfogyjak, alul pedig adottságból széles csípőm maradjon...de ne kellejen már ennem, hogy megfeleljek.

De nem fogok visszaszokni a zabálásra, és megválogatom mit eszek és mennyit. És a tornát tartani fogom:)))

Kellett ez a levél, levontam magamnak, amit le kellett vonnom belőle.

Megjegyzések

  1. Szervusz Nonó! Ez egy nagyon jó levél, ki kellene nyomtatnod és magaddal hordani. Èletcélnak is megfelel és biztos vagyok benne, hogy meg tudod csinálni!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény