"Így fogyok Én" Pampers írása! :)

A titok a kitartásban rejlik!

Most nem írnék csak arról,amit megcsináltam eddig,az is tanulságos.A bajom csak annyi,amiért belefogtam újra a fogyókúrába,mert visszaszedtem pár kilót(ami nem is csoda hisz csak zabáltam az utóbbi 3 hónapban).Köszi a lehetőséget hogy megírhatom amit már egyszer végig csináltam,és veletek újra sikerülni fog ebben biztos vagyok.

Fogyásom története:37 éves vagyok,foglalkozásom háztartásbeli.Férjem Krisztián,és 2 gyönyörű gyermekem van: Trisztán,és Boglárka.

Azzal kezdeném,hogy hogyan is híztam meg: Világ életemben sovány voltam szinte kórosan,17 évesen 42 kiló 170 centi.Egyszer csak elkezdtek jönni a kilók,mígnem 62 lettem,majd 64…..egészen 72 ig mire észbe kaptam.Akkor voltam 26 éves.Káposzta leves kúrával le is fogytam akkor 9 kilót de 1 év alatt ismét meg híztam 82 kilóra. Ezek után már pánikba estem és újra fogyózásba fogtam(2001 februárjában),de már lassabb tempóval: cukor és kenyér nélkül táplálkoztam.Így fél év alatt le ment 72-re,majd 69,egészen 2001 nyarára 62 kilóra fogytam.

Ekkor terhes lettem a fiammal,és 3 hónap alatt ismét 82 kiló voltam,szülésre már 92.A korházbol kijövet 82 kiló voltam ami 6 éven keresztül el nem hagyott,majd terhes maradtam a lányommal.Szülni 98 kilóval mentem, haza 92-vel jöttem.Ez volt 2008 augusztusában.

A kilók nem akartak elhagyni,sőt jöttek újak,míg ismét 98,kiló nem lettem.Ekkor elegem lett:fájtak a lábaim,magas volt a vérnyomásom,meg utáltam magam ahogy kinéztem.Az idén márciusban csináltam végig a 13 napos fogyókúrát amitől lefogytam 8 kilót,de nem tudtam folytatni,mert kórházba kerültünk a lányommal 25 napra.Ott a depresszió is fogott,mindenből elegem volt,mikor haza jöttünk eszembe sem jutott a fogyi,örültem hogy itthon vagyunk!

Augusztusra elég jól helyre álltak a dolgok,mire eszembe jutott,hogy kellene újra valamit csinálni ezzel a megmaradt 90 kilóval,és augusztus 21-én bele fogtam a kalória számolgatós fogyókurába.Gyümölcsöket ettem zöldségeket nagyrészt,azt is negatív kalóriásakat(több energia fogy el emésztésükkor,mint amennyi alapból bennük van) így szeptember 11-ére 6 kilót fogytam.Mozgást nem nagyon iktattam bele,a kerti munka,meg a kislány utáni szaladgáláson kívül,de így is ment.Később kevéske húst is be iktattam,valamint 0 százalékos joghurtot,lefölözött tejet sovány túrót,ilyesmit,de semmi cukor,semmi liszt,semmi zsír.Eleinte lement napi fél kiló is de egyszer csak a 84-en meg állt.Majdnem feladtam,de anyám,meg a keresztanyám észhez térített,hogy ha már eddig eljutottam fel ne adjam,mert kikapok.Megfogadtam a tanácsukat.

A kitűzött célom a 70 kiló ,volt amit Karácsonyig el is értem. Az életem annyiban változott,hogy az 48-as ruhaméretem vissza állt a 40-42-esre,és rám jött 4 olyan nadrágom amit már 8 éve nem tudtam felhúzni.Mindenki észre vette,hogy mennyit fogytam,kérdezgették mi a titkom.Nem fájnak a lábaim,a vérnyomásom is lejeb ment.Ennyi volt a történetem a tavalyi fogyásomról,a mostaniról pedig talán 2 hónap múlva írok.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény