"Így fogyok Én" Ritus írása! :)

AZ ÉN TÖRTÉNETEM

Az én történetem egészen gyermekkoromig nyúlik vissza. Kb 5 éves lehettem, mikor elkezdtem felszedni a kilókat és elég hamar ki is gömbölyödtem. Mire hat évesen iskolába mentem, már vagy negyven kiló voltam. Mindig csúfoltak a suliba miatta, hol Húsgolyónak, hol Zsíroskenyérnek, hol egyszerűen csak: Digi-dagi daganatnak". Az évek múlásával, még ugyanolyan rosszul esett a csúfolódás, de már megtanultam kezelni és én is velük együtt viccelődtem a súlyomon, holott tudtam, hogy ez így egyáltalán nem normális.

Anyukám hetedikes koromba elkezdett fogyó kúráztatni, és mikor megkérdezték, hogy hogy sikerült fogynom, egyszerűen csak ennyit mondtam: Anyu nem adott enni. És ezt tényleg így éreztem, mert hiába is kértem én a csokit, a sütit és az ötödik szelet zsíros kenyeret, nem adta. Hála az égnek. 8. év végére sikerült olyan 73 kilósra fogyasztania anyunak. A következő 10 évben rendszeresen sportoltam (kézi labdáztam heti 3 edzés egy meccs) így szépen tudtam tartani a súlyom, bár így is ingáztam a 75-80 között, de a 80 kilót sose léptem át.


Mikor befejeztem a kézilabdát elkezdtem szépen lassan hízni. 85 kilósan mentem férjhez, 90 kilósan lettem terhes a kislányommal, 105 kilósan a kisfiammal. A szülés után három hónappal mertem ráállni a mérlegre és akkor 120 kiló voltam, illetve 0 mert a mérleg körbefordult egyszer alattam. Na gondolhatjátok mit éreztem. Itt már a férjecském se tudta megállni szó nélkül, hogy fogyóznom kéne. Na ez volt az utolsó löket és itt döntöttem el, hogy fogyózni fogok. Először Norbiztam, majd a Nonóval karöltve kalóriát számoltam én is, és lefogytam 25 kilót fél év alatt. Heti 1-2 aerobik mellett.


Novemberben egy kicsit eleresztettem magam, és azóta 2 kilót híztam, úgy hogy odafigyeltem mit eszem, de voltak napok amikor szinte zabáltam, másnap koplaltam, és maradt a heti 1-2 torna.


Most így 97 kilósan kezdtem neki egy hete az újbóli fogyókúrának. 73 az álom cél, tehát 24 kilót kell fogynom (bocsi most már csak 22 :)). Remélem ebből legalább 14 lemegy a három hónap alatt. Heti 2-3- szor mozgok. Remélem marad a heti 2 cardió tánc, ahova a Nonóval járunk és én mellette heti egyszer még máshol is táncolok. Ez a heti 3*1-1,5 óra mozgás most nekem úgy érzem elég még itt a 80 felett.


Nagyon sok erőt merítek a Hugicámból, aki sokszor elmondta, hogy sok mindenben én vagyok a példaképe, hát most Ő lett az én PÉLDAKÉPEM, mert olyan büszke vagyok rá. Igen nagyon büszke vagyok rád Nonó!!!! És köszönök minden eddigit, és minden mást amit még tenni fogsz értem....:)


Ritus


(KÖSZÖNÖM NŐVÉRKÉM, NEKEM TOVÁBBRA IS TE VAGY A PÉLDAKÉPEM NAGYON SOK MINDENBEN!!!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény