KELLEMES HÚSVÉTOT MINDENKINEK!


Csodaszép idő van, egy szál póloban voltam kint és Amin is csak egy pulcsi van:))) Isteni, meleg napocskás idő van:)))

Megsütöttem a csokis kiflit, ami nekem inkább masni lett...de nagyon finom:) Bezzeg a tegnapi muffin. Életem legrosszabb muffinja. Mert hogy, Ama is már segít nekem mikor sütök: kipakolja a konyhaszekrényt, a kukát, a hűtőt nyitogatja, lopkodja a csokikat:))) én mindeközben sütök, és össze vissza adtam a hozzávalókat és mi lett belőle, pici, kemény rossz vackok, ugyhogy muffin=kuka. Még Apa sem ettem meg :) Ezt azért írom, mert Ő ha kemény lekíséri kakaóval, nem téma...de ez még neki sem kellett! :( Na sebaj, a mai kakaós masnim fini lett:)

Most Ádus elvitte magával Amit Anyósomhoz, ugyogy csinálok Iza féle Banán bombát még:)) és nekiállok tojást festeni:)

Amíg Ama aludt, sütöttem és megcsin az AÖM 1 talaj 20p....nagyon jól esett....most sztem 2 nap pihi:)) Már ha bírom, mert ezen a héten minden nap tornáztam, még ha fájt is a hasam, mert hiányzik a torna nagyon!:)

Nem tudom az elkövetkezendő napokban leszek-e...sztem nem. Holnap és hétfőn sem leszünk itthon, csak 1-2 órát:))) Kicsit együtt a család. :D

Kajára vigyázni fogok, de nem lesz nehéz..mert tegnap a vásárlás megkóstoltam a füstölt sonkát és ettem hozzá lila hagymát (amitól mindig ég a gyomrom, dehát ugy imádom!), mire egész éjjel rosszul voltam még ma is. Eddig fél kiflit és egy csokis masnit ettem...nem kívánok semmi kaját.

Legyen csodaszép mindenkinek ez a pár pihenős nap...egyetek, igyatok, de módjával. Ne felejdétek miért küzdötök. Lehet mindent, de okosan. De tudod te ezt nagyon jól:)) Hisz megtanultad kontrollálni!


KELLEMES HÚSVÉTOT!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény