Már a 6. napon is túl...

...éssss holnap mérlegelés.:)))

Jajj kivi vagyok nagyon...Anya mérlegén 65,6 voltam, a sajáton 64 kg, nagyon kíváncsi leszek. Mind kettővel mérni fogok holnap. Nem fogom mindig felhurcolászni Anyuét, csak kivi vagyok az én mérlegem most is csal-e vajon 1,6 kg-t??? De asszem maradok aztán a sajátomnál, hisz a fogyi elején azon láttam 98 kg-t...akkor meg Anyuén majd 100 lettem volna..:(( De ugye egyik mérleg sem 100%!

Mai nap durva volt, reggel 9-től du. 4 ig, takarítottunk Ádussal, egyszer álltunk meg ebédelni, 10 percre! A konyhaszerkény kipakolásán keresztül, a hűtő, mikró kimosásán át, csempe mosás, kabin sikálás, ablak pucolás, ágynemű húzás, függöny mosás, portörlés, porszívózás, ajtótükör-üveg mosás, rend rakás, szekrényben rend rakás, felmosás, ééés gardrób kipakolás, szanálás. Akinek van gardróbja tudta, de akinek nincs annak mondom. A gardrób, főleg, ha jó nagy, akkor a legjobb dolog a világon, minden belefér...aztán mikor már csak úgy tudsz belepakolni m a filmekben, h kinyit, térddel megtart, becsuk, akkor kipakolod. n,Na nálunk a terasz és az egész előszoba, folyós tele volt..:) kemény meló volt...de csillog-villog a lakás...Isteni tavasz illat van bent, álomszép lett:)))

7 óra munka volt vele, úgy hogy Amira Anyósom vigyázott, ha nem így lett volna, akkor kb 3 nap.), és ha Ádus nem segített volna, akkor kb 1 hét:))

Fontos!! Holnap reggel mérlegeljetek, aki nem az hétfőn!:) Én holnap, veletek!:)

A kérésem annyi lenne, hogy mikor külditek a levelet, a tárgyba az legyen írva:

Ál-becenév, és a holnapi mért súly! ennyi.
Nálam ez mondjuk így nézne ki: Nonó, 63 kg.

Ezzel nagyban megkönnyítitek a munkámat, csak felsorolom Ádusnak, beilleszti és kész is van. A levélbe attól nyugodtan írjatok és természetesen menni fog a válasz, csak magát a táblázatot így pikk-pakk meg tudjuk majd csinálni:)) Köszönöm!:)

Holnap kerti party lesz nálunk:) Nővérkém szülinapját és a Sógorom Névnapját pótoljuk:) Sok fini hamival...de lesz csirke is és sovány husika:)) A Nővérkém mézes krémest sütött....na már most Ritus mézes krémese a legjobb a világon, IMÁDOM!!:))) Azt nem hagyom ki, de a Ritussal kihagyatom:)))) Én pedig csokis-kókuszos kosárkákat sütök:))) Olyan forma lesz, mint a muffin, de nem muffin!:)

Ma 3 szor ettem. Reggelire 1 zsemlét, sonkával, ebédre Ádus hozott nekem 1 hambit, vacsira 3 zabfalatot, 2 dl tejjel.:) A hambi jól esett...de később nem voltam jól tőle:( A vacsi viszont nagyon finom volt, szeretem ezt a kombinációt, drága Csikikémtől lestem el:))

Rékával közös kép holnap....a nagy rend rakásba elkevertük a kábelt...nem tom letölteni!:)

Ja mai torna: TAKARÍTÁS!!!:) Holnap RR Kismama 1 trim 20p, mint minden hétvégén.:)

Csodaszép estét...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény