Sok minden történt....

...már eddig is ma és még hol a vége?

Reggel laborba voltam Ádussal, vér és vizelet vizsgálaton. Ma már lesz is eredmény, pajzsmirigy majd 26-án. Pénteken megyünk tüdőszűrőre is...! Ezt el akartam intézni, szeretném látni minden ok-e? Néznek mindent koleszterin, vércukor...



Aztán enyém volt a két gyerek (Ama és Dávid) velük mentem Pékhez és játszótérre, tiszta sárosan jöttünk haza....és Ama fáradt és nyűgős volt, esett-kelt, így a szája is felszakadt és a szemét is beütötte, de nem engedte h fogjam a kezét vagy ölbe legyem...:(

Ma tornáznom is kéne, de nincs erőm, tegnapi cardió brutál volt. Ma sztem pihi, mert péntek is cardió, szombat pedig Réka torna, ahol nem szabadna lebőgnöm!:))) Ama alszik, aztán vendégégbe megyünk. Majd este leszek csak gép közelben!:) Addig semmi vita, csak jókedv és nevetés!:)



MÁS!!!!

Lányok, az életben sok rossz és sok jó dolog is történik velünk. Van aki szerencsés és több jó, van aki nem ennyire szerencsés. Rengeteg dolgot MEG KELL és TÚL KELL élni!

Meg kell tanulnunk elfogadni egymást. Mind egy párkapcsolatban, hogy hosszú távon működőképes legyen, mind a barátságban, mind a munkahelyen...stb. El kell fogadni a másikat, csak így lehet élni!

Én egy nagyszájú, pörgős, csaj vagyok. Aki szeret nyüzsögni, dumálni, nevetni, szeretni, élni, virulni. Bolondos vagyok, akinek van egy stílusa, személyisége. Ez van akinek tetszik és term. van akinek nem. Akinek tetszik olvas, akinek nem, az nem, vagy igen és utána gúnyol, DE! ez nem baj, a negatív kritika is kritika, és MEGTANULTAM ELFOGADNI.

Ez azért írom nagy betűvel, mert írtátok ma nekem, hogy tudtam megbocsátani? Meg kell bocsátani. (Nem írok semmi újat, ezt neki is megírtam mikor ezt megbeszéltünk, és megértettük a másik baját.) Az ember meg tud bocsátani, a tüske ott marad egy darabig, de idővel, már nem is emlékszik...Ádus mondja mindig: Rég volt, elavult!:)

Sokkal inkább szeretek békességben élni, akár saját magammal is, hogy tudom nincs aki haragszik rám, én egy ilyen ember vagyok!

ÉS! Ez a "harc" ami volt, megtanított nagyon sok mindenre. Megtanított arra, hogy oda kell figyelni, az ember mit, HOGY mond, mert az sokszor félreérthető lehet, megtanított erősnek lennem, megtanított még jobban küzdeni, hogy megmutassam, mire vagyok képes. Megtanított még keményebben sportolni, hogy még jobb legyen. Már nem vagyok naiv, már nem csak előre nézek, hanem néha hátra is!!!!!

Engem a volt barátom megcsalt, 3 Lánnyal, egyszerre voltunk hárman...mikor megtudtam szétvertem a falat. Undorodtam nem csak tőle, de saját magamtól is. Hogy ennyire naiv és buta vagyok. Gyűlöltem! Aztán jött Ádus, (most csak bámulok magam elé, mit írjak Ádusról mit hozott nekem az életemben, milyen szó jó-e erre...talán az, hogy) meghozta a BOLDOGSÁGOT, A BIZALMAT, NAPSÜTÉST, SZERELEMET, BARÁTOT, SZERETŐT, FÉRJET, APÁT, egy Csodát!!! És akkor beláttam, nem haragszom az előzőre, mert ha nincs amit volt, akkor nem ismerem meg Ádust és akkor most is ki lennék? Higgyétek el nem Nonó, aki blogot ír, boldog Anyuka, feleség....biztos, hogy nem! Én megbocsátottam annak a Fiúnak, nem haragszom rá, sőt. Fájdalmat okozott, de mégis így segített!!!

Értitek már csajok??? Ennek tudatában, amikor békejobbot nyújtottak nekem, azonnal elfogadtam, mert HISZEK ABBAN, MINDIG JÁR EGY ÚJABB ESÉLY. (persze más ez ha 20 évesen megcsalnak, másik kettővel, nincs értelem megbocsátani, minek?) De ha van értelme, mert van, mert miért feküdjünk le úgy mind a ketten, hogy van valaki aki nem szeret minket (van másik 10000 így is akiről nem tudunk:)) akinek tudunk bocsássunk meg. Az élet úgy is be fogja bizonyítani, (na nem rövid távon) hogy megérte-e? nekem eddig megérte!:)

És túl rövid az élet, hogy haragudjunk! Inkább éljünk boldogan!:DD

Megjegyzések

  1. Teljesen igazad van! Mintha csak az én gondolataimat írtad volna le:D:D Nekem is volt ilyen megcsalásos kapcsolatom. De aztán jött a Vőlegényem, aki már csak pár hónap és a FÉRJEM lesz! És akkor átértékeltem a dolgokat. Azóta tudok a másik fiúval is normálisan beszélni:) Ha Ő nem ilyen akkor nem lennék most ennyire boldog, az tuti! És tényleg! Rövid az élet és minden percét ki kell használni, minden perc amit "háborúskodással" töltünk kárba veszik!

    Maradj ilyen mindig!

    VálaszTörlés
  2. Imádlak csajos!!!
    Mindenre mély bólintás amit írtál:))
    Palcsinta

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény