Sok minden...

...van , amit szeretnék leírni, aztán irány tornázni!:)

Az egyik, hogy ez az utolsó cikk amit kaptam, vagyis Pampers-é, holnap ha valaki nem küldd cikket, megszakad sajnos, de szeritem nagyon jó már látásmódját, életútját, sikerét olvasni, rengeteg erőt ad, még nekem is:)) Hajrá csajok, írjatok!:))

Másik, hogy nem működik a gmail-em, ezért ha valaki írt, nem tudok sajnos válaszolni rá!:(

Éppen ezért ide írom le, azt is, hogy akik jönnének a FOGYI TALIRA MÁJUS 8-ÁN, A MARGITSZIGETRE! Szeretném az időpontot megváltoztatni 13:00-ról, 15:00-ra. Ennek az is az oka, hogy volt aki jelezte jobb lenne később, illetve, nekünk is de. még el kéne mennünk máshova is. Tehát, ha nem gond, akkor nem du. 1, hanem 3-ra futnánk össze jövőhét szombaton a Margitszigeten, a Danubius Grand hotel mögötti "réten"!:) Hozzátok a gyerekeket, Férjeket is nyugodtan:))) Én sütök diétás sütikét, az titok, hogy mit!:) Hozzatok pokrócot, inni valót és egy jó dumcsizunk:))) és remélhetőleg, napozunk!:)

Tegnap édesség hegyeket ettem meg, fagyi, csoki, mogyoró is volt benne, túró rudi...de voltam cardió-n, de. tornáztam itthon és bicajoztam 1 órát...lemozogtam!:DD

Cardió tegnap csúcs volt, vettem Norbi 1-es energia italt, nagyon finom volt és úgy felpörgetett, annyira élveztem és izzadtam is...szuper volt:)))

Amici alszik, megyek nyomok egy RR AÖM talaj részt....aztán befejezem a főzést. lencsefőzelék lesz, holnap pedig kakaós csigát csinálok:)))

Csodaszép napot!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény