Szép estét....

Sajna ma rossz voltam délután, mert kézilabda meccsen voltam és leküldtem egy egész zacsi chipset....de sebaj, ma már nem eszek. Ebéd: Bakonyi volt (11 kor), uzsira: 1 virslit ettem, 1 zsemlével.



Mai torna: bringázás és most fogok nekiállni a RR Kismama 1 trim 20 p-nek. Holnap pedig lenyomom az AÖM talaj részt.



Holnap menü: húsleves lesz és sztem sütök valamit a családnak, bár kérdeznem sem kell, mert Ádus mindig Brownie-t kér:)))



Centiket ígértam leírom mi volt és mi lett:
2009 07.02 és 2010 04.10 (akkor mértem utoljára)
Mell: 105---85
Derék: 101---70
Csípő: 123---93
Comb: 76---58
Kar: 36---30
Súly: 93---65



Nagyon szépen alakul a fogyis csapat...már 33 Lányzó van, aki idén tudom, hogy le fog fogyni...biztos vagyok benne, és Ők is. Hisznek magukban, akarják, és harcolni fognak az álmukért.

Melinda ötlete volt, hogy:
"Miutan megvannak a jelentkezők a versenyre, húzhatnak egymásnak társat, (sorshúzasra gondolok, hogy senki ne tudjon választani), akik egymást segítik, szorosabb kapcsolatban vannak és igy jobban tudják motíválni egymást!"

Szerintem ez szuper ötlet, megbeszéljük a Csajokkal, de sztem mindenkinek jól jön egy Barátnő, akire mindig számíthat...ha páratlanul leszünk, akkor természetesen én is kihúzásra kerülök! :)


A fogyi versenyre még egy ember jelentkezését NAGYON VÁROM!!!! Bizony bizony...

Megjegyzések

  1. Nonó, a derekadat a köldöködnél mérted, vagy a legvékonyabb részeden? Köszi :)

    VálaszTörlés
  2. A derekamnál..:) vagyis a köldök felett egy picivel...:))

    pusza

    VálaszTörlés
  3. Ajjaj... bajban vagyok akkor... mert én a köldökömnél mérem mindig, de az sokkal több, mint a köldököm felett, és még sokkal több, mint a legkeskenyebb részemnél... És a fórumban a csajok azt mondták, hogy a legkeskenyebb résznél mérnek... Ezt jó volna tisztázni, hogy ki hol mér, hogy egységes legyen, nem? Csak egy ötlet... :) De akkor az én derékméretem nem jó, még azt le kellene mérnem úgy, ahogyan megállapodunk majd.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény