Lentebb látható lista kiegészítésre szorul, de már képtelen vagyok kiegészteni, annyi a változás, stb...tehát a versenyben lévők teljes listája a táblázatban lesz látható pár órán belül!:)
Szerintem mindenki imádja, én legalábbis nagyon.:) De ugye a rizs elég kemény ch bomba...így gondoltam megpróbálom az egészségesebb verzióját...így készült el kis konyhámban a Zabkoch.:) Hozzávalók: - 25 dkg aprószemű zabpehely - 5 tojás - 1 liter tej - 1 dl víz - ízlés szerint citromhéj - 3 evk. eritrit - 1 evk. vanília aroma Öntet: - ízlés szerint, én xilites baracklekvárral tálaltam Elkészítés: A zabpelyhet, tejet, vizet, citromhéjat, eritritet és a vanília aromát tedd fel egy lábasba alacsony fokozaton. Nagyon fontos, hamar összeáll, (mint a zabkása is) ezért maradj mellette, nehogy leégjen, kevergesd sűrűn. Ha megfőtt, hagyd hűlni, addig keverd ki a tojások sárgáját egy kis eritrittel (1 tk.) és óvatosan keverd a langyos, megpuhult masszához. A tojások fehérjéből verj kemény habot és óvatosan forgasd a többi hozzávalóhoz. Ezután nincs más dolgod, mint egy sütőpapírral kibélelt tepsibe beleönteni a kapo...
Gyors és nagyon finom... Hozzávalók: 300 g kefir 50 g olívaolaj 150 g eritrit 4 tojás ízlés szerint vanília aroma 400 g liszt (nálam rizsliszt és DW zero 6 keverve) 1 csomag sütőpor csipet só kb. 300 g eper A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A 4 tojást kikeverjük az eritrittel és a vaníliával. Hozzáadjuk a kefirt és az olajat. Beleszitáljuk a sütőporos, sóval ízesített lisztet, és csomómentesre keverjük. A tepsit kibélelünk sütőpapírral, eloszlatjuk benne a masszát. Megszórjuk a eperrel, és 35-40 percig sütjük. Darált eritrittel megszórva tálaljuk. Nagy adag, nekem 21 kockám lett. Jó étvágyat kívánok!
Hétvégére szeretnél valami egyszerű, gyors és persze finom sütit? Szívből ajánlom a kefires sütit, semmi extra hozzávaló nem szükséges. Gyümölcsnek is azt tegyél bele, amit éppen találsz otthon.:) Hozzávalók: 1,75 dl kefir 2 db tojás 200 g rizsliszt 60 g eritrit és pár csepp foly. édesítőszer 0,5 dl kókuszzsír 0,5 csomag sütőpor 100 g őszibarack Elkészítés: A hozzávalókat keverőtálba tesszük és géppel simára dolgozzuk. Ezután sütőpapírral bélelt szögletes formába tesszük. A tetejére szórjuk a kívánt gyümölcsöt. Légkeverésen 180 fokra előmelegített sütőben kb. 35 perc alatt aranyszínűre sütjük (tűpróba!). gyerekekkel is meg lehet csinálni és nincs utána sok piszkos edény sem! Csak ajánlani tudom!:) Összesen: 1480 kcal/ 178ch/ 34 fehérje Nekem 18 szelet lett, 1 kocka: 82,2 kcal/ 9,8 ch/ 1,8 fehérje Nagyon finom sütemény, de a rizsliszt kcal és ch tartalma elég magas, máskor keverni fogom más liszttel, mondjuk tk. tö...
Megjegyzések
Megjegyzés küldése