Hipper-szupper!

Volt a Réka torna. Azért ez a 90 perc nem kevés ám! Rengeteget guggoltunk, csípőt még bírtam, de a fenék résznél volt pihenés...már remegtem mindenhol!:) Kérem szépen ez kemény volt, holnapra tuti izomláz!:D

Jó lenne heti egyszer elmenni, dehát gyerek mellett ez nehézkes...itthon is ha megyek este 8-ra...nem szeretem lepasszolni Amit. És ilyenkor alszizik, Apa vigyáz rá és kész.:) Meg kicsit messze is van nekem, 1 óra volt autóval!!! Jó volt egyszer elmenni, aztán lehet lesz még rá módom...meglátjuk!:)

De nem baj, lejárok majd a Fitness terembe, úgy is sok olyan torna van Fit-tball, jóga, box, step, spinning, stb. amiket ki szeretnék próbálni!

Réka mondta ma a torna után, hogy a hétvégén, de legkésőbb a hét elején már az Update boltokban lesz az Update1 cukor. Állaga stb. mint a cukornak.... de mégsem az. Ezentúl ezzel készülnek majd a termékek, nem mesterséges édesítővel. Ki fogom próbálni!:)

Csodaszép álmokat!:)

Megjegyzések

  1. Szia!
    Én küldtem neked üzenetet az arckönyvre,látom van Neked is klassz blogod...képzeld én is "fogyókúra-verseny "-t szervezek a falumban és a környező településeken,a sport háttért én adom és a bevont edzőterem.
    Réka tornára egyszer beszervezem majd a lányokat,de én is abban az időpontban tartok edzést.
    Már nagyon várom!
    Neked minden jót kívánok és klassz edzéseket!
    Üdv:Kata

    VálaszTörlés
  2. Szia:)

    Köszönöm:)))

    De jó, na akkor amikor mentem Rékára megprob. én is menni:))) Jó lenne:)))

    És te milyen edzéseket tartasz??

    Ird meg légyi nekem a blogcímedet:))

    Puszi

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    ha rákattintasz a nevemre,ott van a blogger adatlapom és a blogjaim is.
    Alapvetően zsírégetős órákat tartok,az idén tavasszal a fizikai erőfejlesztésre helyeztem a csoport hangsúlyát.Saját súllyal végzek gyakorlatokat,rengeteg guggolás,támaszgyakorlatok,gerinctréning.
    Egyszer valaki megkérdezte,hogy milyen az a Sárkánytorna-így neveztem el az óráimat-,azt feleltem hogy hasonlatos egy tengerészgyalogos alapkiképzéshez,a végén balett stretchinggel.Nagyszerűen kiegészíti a kettő egymást.
    Ha a csoportnak nehéz napjai vannak-ezt látom a bőrükön,a hasukon-,akkor pilates-yoga gyakorlatokat teszek be,sok-sok core erősítéssel.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény