Ma 11 hónapja! :))

Hihetetlen annak is, aki az eleje óta követ és nekem is, mert ma 11 hónapja, hogy elhatároztam, nem fogok 24 évesen 98 kg Anyuka és Feleség lenni!!!

Rengeteg minden történt azóta, a Kisbabám Kishölgy lett, a Férjem még vonzóbb és sikeresebb, mint eddig bármikor:), nekem pedig megváltozott az egész világképem.

A legfontosabb a családom. És ez mindig így lesz, amíg erőm és egészségem bírja, az az első és a legfontosabb nekem, hogy Őket boldoggá tegyem!:)

Viszont kitárult előttem egy világ... Egy világ, amiben megláttam mennyire fontos, hogy egészségesek, fittek legyünk. Megtanultam a sport összes pozitív hatását. Megtanultam, azért eszünk, hogy éljünk, és nem azért élünk, hogy együnk. És ez nagyon fontos! A mai napig imádom a finom ízeket, szeretek enni, de nem ez a legfontosabb.

Életem része lett a sport. Életút, amin végig szeretnék menni. Én ettől a 11 hónaptól a 36 kg elvesztésén kívül, ezt kaptam. Azt, hogy az életem, a napjaim fontos része lett a mozgás! Ettől teljes az életem, érzem magam egészségesnek, fittnek, erősnek, ettől mosolygok többet.

Nekem ez a pótcselekvésem, mint másnak a dohányzás, vagy a nassolás. Ebben élem ki magam, feltöltődök, felfrissülök!:) Egy szó, mint száz, szeretem!!!:D

Végig néztem idén, 2010-ben hogy alakult a súlyom:

7. hónap fogyi: 69 kg
8. hónap fogyi: 66,5 kg
9. hónap fogyi: 65 kg
10. hónap fogyi: 64 kg
11 hónap, mai súly: 62 kg

Tudom, tudom, kevés! A cél a 63-64 megtartása volt. DE!! Én nem diétázok, eszek mindent (ma is hurka, krumplival, két gombóc fagyi, és ez csak az ebédem volt!), tény, nem annyit mint régen, de annyit már nem is tudok enni. Viszont! A sport....a sport által ment még lejebb a súlyom és kezdtem el formálódni! Heti 6 torna sok, még akkor is ha eszek, veszítek a súlyomból.

Még én is tanulom ezt...rá fogok jönni, mennyi étel és mennyi az a mozgás ami már súlytartás...de ezt is át kell élni, ki kell alakítani, mint ahogy azt is végig vezettem, végig gondoltam, végig csináltam, hogy lement ennyi kg, ezt is meg fogom tudni szépen határozni.

Most 62-63 között ingázok...nem bánnám ha vissza menne ez 63-64 ami már izom lenne...ha később nem akkor ősszel a suliban felgyúrom magam:) Fogynom már nagyon nem kéne!!!! Mert felül elfogyok...inkább torna fontos, hogy még szépen alakítson rajtam. :)

Boldog vagyok, elégedett és megyek tovább az újabb célom felé!!!

Megjegyzések

  1. Szép vagy Nonócska! ;)

    Azon gondolkoztam már amúgy is így meg hogy írtad főleg, hogy mennyire "máshonnan" jutunk ugyanoda (legalábbis nagyon remélem ;) Nekem mindig is az életem része volt a sport a mozgás, ez volt a kikapcsolódás: a tánc, a torna, a futás, a bicó... 10 éves korom óta táncolok, el sem tudom képzelni az életem mozgás nélkül! :) Neked meg most tárult fel ez a világ, ahogy írtad is és sikerült megszeretned, ami nagyon nagyon jó!!! Én örülök Neked! Több embernek kéne felnyitni a szemét és ha ez a Te segítségeddel sikerül akkor nagyon jó dolgot teszel! Kívánom, hogy ez az álmod is teljesüljön! Éljük meg együtt Drága! :))))

    Puszillak! ;)

    VálaszTörlés
  2. Úgy legyen:))))

    Annak ellenére, hogy mindig sportolgattam valamit (karate, bicaj, még triatlonoztam is), ennyire elszántan, szívből soha nem szerettem mozogni! Erre is meg kellett érni biztos!:))

    Együtt meglátod sok embernek tudunk majd segíteni!:)))

    Szombaton talizunk!:))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény