Ma pihi napot tartok!

Több okból is!!!
Először is, mert olyan szinten izomlázam van, hogy nem tudok felállnia székről, menni meg úgy megyek, mint aki be, tehát nem tett jót a Rékára a tegnapi cardió!:)
Másrészt pedig, a karom már annyira fáj, hogy felemelni alig tudom. Nem tudom mi a fene van velem. Soha nem szokott fájni semmit...

De kiszámoltam. Mindig 5-6-ot tornázok. Abból 2x1 óra cardió, az 120 perc, illetve 4X20 perc, az 80 perc, vagyis 200 percet tornázok egy héten átlagban.

Most, ugye hétfőn kimaradt, kedden 90 perc Rékával, tegnap 60 perc cardió, ma pihi és pénteken 60 p Ironbox-ra megyek. (Ironbox: a mai "Jó tudni" rovatban!) Az annyit, mint 90p+60p+60p, vagyis 210 perc és szerintem hétvégén még Zumbázok egyet!:) Így a héten volt, alakformálás, cardió, zsírégető...:) Tény most így jobb is, hogy 3-4 torna, de azok hosszabb intervallumban történnek. Vagyis nem 20 percesek, hanem átlag 1 órásak...most ezek jobban tetszenek.:)

Na meg meg is ijesztettek, hogy jó ez a mindennapi torna, csak kicsit sok...kell a testnek a pihenő is, és pár év és tönkre vágom magam, azt pedig nem szeretném. Ma pihi, szombat pihi és péntek-vasárnap még nyomok 1-1-et!:))

Napok óta éhes vagyok...bevált a délutáni óriási éhségem ellen a Zabfalat, 2-3 db zabfalat sok vízzel és jobban vagyok. Kompenzálni az evéseket különben úgy szoktam, hogy 6 után már nem eszek...így tartom is a súlyomat!:)

Várom a cikkeket, aki szeretné, hogy megjelenjen a blogon, írjon!!:)

Ma egészítjük ki este a táblát az elmaradt adatokkal, kérem aki eddig nem küldte, estig küldje, köszönöm!:))

Megjegyzések

  1. Szia!
    Valóban nem jó a minden-napi szuperterhelés.Használt pulzusmérőt?
    Nagyon sokat tudsz vele fejlődni!!!!

    VálaszTörlés
  2. Szia,

    Biztos nem jó...de sokszor csak napi 20 percet tornázok...de ma is meghalok ugy hiányzik a mozgás...holnap tuti fogok tornázni!!

    nem....szerinted érdemes lenne??

    VálaszTörlés
  3. Persze hogy!Ha jól láttam még a Réka is használja....,segít,hogy megfelelő pulzustartományon eddz....

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény