Már tényleg utálom!:(((

Ezt a bolond időjárást. reggel fájdalomcsillapítóval kezdtem....fája fejem, a vállam.:( Mi van velem??? Lehet ez a vacak időjárás változás!!

Ma lesz cardió....korán, így Apa fürdet, de legalább időben itthon leszek és fel tudom vinni az új adatokat!:)) Kérek mindenkit, szerdáig küldje...köszönöm!:))

Ma ebédre rizses húst csinálok...nagyon szeretem és húst kívánok! Krumplis tésztát akartam először, de azt nem kívánom. És lehet sütök valami light piskótás finomságot!:)

Ama alszik, fél 7-kor kelt és megint alszik...nagyon nyügi akárcsak én, de nem csoda, be vagyunk zárva egész nap. :(

Holnap RR 90 perces torna, nem tudom hogy alakul, de jó lenne nagyon elmenni. Megpróbálok, de ez függ sok mindentől. Hogy Apa itthon lesz-e, hogy mennyire fáj a karom, hogy szerdán lesz-e cardió, mert azért minden este nem kéne elmennem....meglátjuk!:)

A héten elmegyek masszőrhöz is valamikor, mert akarom nagyon fáj, és Apa tegnap mikor megnyomkodta azt vettem észre, hogy a nyakam van szerintem beállva és onnan sugárzik!!!

Mindent bele csajok, az eddig eredmények és képek szuperek...nagyon sokat változtatok 1 hónap alatt is, de főleg kivirultatok, NAGYON BÜSZKE VAGYOK RÁTOK!!!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény