Még nem tudom, de remélem nagyon....

...hogy teljesülhet egy vágy egy álom!:)

Nekem az volt az elképzelésem az életemben, hogy minél előbb, ha megtalálom a Társam, családom és Gyermekem legyen. Én (nem vagyunk egyformák!) fiatalon szerette, volna szülni, nekem fontos, hogy a Lányom ha már kamasz illetve Nővé cseperedik, akkor is még fiatalos Nő legyek, ne csak az anyja, a legjobb barátnője is. Remélhetőleg, mind a kettőnek!:))

Eddig teljesült az álom. A másik része az volt, hogy utána, igen már mint családanya megvalósítsam magam. Nekem fontos, hogy ott legyen a családom mögöttem, az erő. Így tudtam mire Édesanya leszek és Feleség megszületik bennem, mi is az amivel igazán foglalkozni szeretnék.

A mai jó tudni rovatban, erről is szó van. Én szombaton elmegyek és meghallgatom. Nagyon szeretném elvégezni az Aerobic traner képzést, majd arra épülve a Bailar latin dance és az életmód tanácsadó képzéseket. Felsőfokú képesítést szerezhetek és úgy érzem, így a munkám a hobbim is lenne.

Nagyon megszerettem a mozgást. Köszönhetem ezt Norbinak, Rékának, vagy akárkinek akikkel tornáztam az elmúlt 1 évben. Fontos rész lett az életemnek és remélem mással is meg tudom majd szerettetni.

(Itt jelezném nincsenek olyan ambícióim, hogy Réka nyomdokaiba lépjek és celeb legyek! Tegnap azt mondták sokan ezt hiszik rólam, azért csinálom mindazt amit csinálok. Én csak fitt, egészséges sportos Anyuka szeretnék lenni, egy példa a gyerekeimnek, aki szeret mozogni és ezt másoknak is át tudja adni!)

Úgy érzem az ősszel induló képzésre már tudok jelentkezni. Ama is már 1,5 éves lesz, 1-1 hétvégére Apával szépen ellesznek. És egy gyerek mellett még mindig könnyebb tanulni, mint majd kettő mellett. Na meg az sem mindegy, hogy 25 vagy 30 évesen kezdek neki.

Ez a vágyam most, remélem sikerül elkezdenem ősszel!:)

Még annyit, hogy régóta gondolkoztam rajta, de a napokban (nem személyesen, hanem másodkézből) kaptam egy nagy lökést, valaki olyan mondta rólam, hogy ezt kéne csinálnom, aki ért hozzá és szerintem a szakmájában kiemelkedően jó!:)

Ma viszont irány cardió!:) és szerdán! A többi nap pedig Réka és Tatarek:))

Most pedig vasalás...!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény