Szegény embert még az ág is húzza....

...és ez így is van!:) Mert mára meg kijött az allergiám!:)))) na sebaj. A pocakom ma már jó...de azért óvatosan eszek, főztem fini húslevlest, sok zöldséggel, az jó fog tenni az egész családnak!:)))) Vitamin bomba! :)))

Most fejeztem be a tornát, leizzadtam, pedig csak 15 perc Zumba és 15 perc RR 2009 combit csináltam.:) Jól esett nagyon. Holnap cardió dance, csütörtökön pedig asszem pilates lesz, mert addigra szerzi meg nekem Ádus.:)))) Pénteken Fodrász, oszt tali...sztem aznap kimarad a torna is. Még hétvégén tornázok majd egyet, és úgy meglesz a 4 torna!:)

Most már nem csinálok csak erősítő tornákat, mert úgy érzem nagyon merev lettem, kell az erősítés előtt a Zumba vagy valami táncos bemelegítés és kell a pilates is majd, kicsit nyújtsak, illetve gerinctorna stb. is szükségem van.

Nagyon a fülemben cseng azóta is amit az Aerobic Company
nyílt hétvégéjén mondtak:
Nem kell kicsinálnod magam, mert akkor max 2 éves van a szakmában. Mindent kell csinálni, erősíteni, táncolni, step, box, pilates, gerinctorna. Egyrészt mert a vendégek is szeretik a sokszínűséget, másrészt neked is kell 1-1 lazább óra.
És ez igaz!!!

Karom jelzett is nekem...és vissza is vettem!:)

Tényleg karom, sokkal jobb...már alig fáj...de még pihentetem, cardió dance-re sem viszem súlyzót majd...csak emelgetem a karomat. ma már a Zumbában is emelgettem óvatosan...újra szoktatom!:)))

Ma csináljuk este a táblát...kérem aki tudja ma küldje el!:) Köszönöm!:)

ÉS LÁNYOK NÉHA MEGÁLL A SÚLY, SŐT NÉHA 1-2 KG IS VISSZAJÖN, HISZ TÖBBET ISZOL, ESZEL, DE NEM ADJUK FEL, IGAZ???? VÉGIG CSINÁLJUK. MERT ELDÖNTÖTTÜK ÉS HARCOLUNK AZ ÁLMUNKÉRT!
Küzdj keményen,
harcolj az álmodért
és ne add fel soha!!!

Csodaszép napot nektek!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény