Szép napot, az eső ellenére!

Nehéz nap lesz, mert egész nap be vagyunk zárva ilyenkor, és Ama délutánra kiakad szegénykém, úgy szeret kint lenni..de hátha addig kiesi magát az eső!:)))

Pufóka táblázata, sokan nagyon szeretik, én is, köszi Pufóka:)))



NE FELEDJÉTEK CSAJOK, A HÉT VÉGÉN MÁR A HETI SÚLYT, KÉPET ÉS A CM-KET IS KÉREM.
A táblát hétfőn fogom megcsinálni, mert mindig kétszerre külditek, egyszer vasárnap, de van aki csak hétfőn....ez elég nagy meló...egyszerre állok neki.

Hogy kérem: Tárgyba: becenév+súly, mellékelve a kép és az üzenetbe az adatok. kérem mindenki így küldje, hogy ne legyen kavarodás. Ebben az üzibe csak egy legyen. Aki még szeretne írni, azt külön levélbe tegye....köszönöm:)

Ma cardió....jajj de jó. De sajnos már csak a jövőhéten van 2 alkalom és nyári szünet. Mert a Tanárunk Szegeden táncolt egész nyáron, majd lesz tánctábor 1 hét, azon kívül majd csak szept-ben. Viszont a tánctábor halál, minden nap 5 napon keresztül 1,5 óra cardió, végén azt hiszem fellépés, de ez még nem biztos!....súlyos lesz, de már alig várom!:)

Ritussal megbeszéltük, hogy legalább a heti 1 cardió is legyen meg a nyáron, így a közeli Fitness terembe fogunk járni és végig próbálunk majd mindent amit lehet este 8 után: cardió dance, afro dance, spinning...stb.

Várom a szombatot nagyon, nagyon kíváncsi vagyok. Tegnap megkaptam a kért tájékoztató anyagot a sulitól és már alig várom, hogy mehessek. Apa vigyáz majd Amira, és a nagyszülők is segítenek.Úgyhogy már csak egy dolgon múlik....meglátjuk!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény