"Így fogyok Én", Gina írása!

Kiskoromban (5éves koromig) normál testalkatú kislány voltam, aztán nagyinak egyre több szabadideje volt és egyre több sütit sütött, nehogy már szegény gyerek éhen maradjon!:D:P De az iskola kezdetén is csak dundi voltam, magas voltam, úgy mondták, hogy jól fejlett vagyok. Ötödikes koromban 156cm-hez 52kg voltam, az sem túl sok. A max. súlyom 74kg volt, 17 évesen 172cm magasságomhoz, szóval én igazán testes sosem voltam. Mindig vékony akartam lenni, mert anyukám akkoriban nagyon vékony volt, és mindig beszólogatott, hogy ő sokkal csinosabb...bár ő teljesen más alkat (csak 165cm).

De a löketet a fogyáshoz egy kb. 9-10 éves fiú adta, mert a nyílt utcán beszólt, hogy tehén vagyok. Szóval 74kg-osan elkezdtem figyelni az adagokra, mikor miből mennyit, nem számoltam a kalóriákat. A testmozgásom magamáltal összeállított gyakorlatok voltak. Egy nyár alatt ledobtam 10kg-t. Örültem, hogy sikerült. Aztán tavaly májusban randiztam egy sráccal, 64kg-val rendelkeztem akkor és már 175cm-re megnőttem, erre azt mondja a srác, hogy szerinte kb 10-15kg-t kéne fogynom, egy halk "anyád" elhagyta a számat. Próbálkoztam akkor fogyózni, a "legsikeresebb" próbálkozásom az volt hogy 5 nap alatt 64-ről 59-re lementem, napi két virslit megettem... erőm semmi nem volt és elkezdett hullani a hajam...akkor leálltam, mert kopasz mégsem akartam lenni. Visszanyertem a 64kg-os külsőm, ősszel elkezdtem keményen edzeni egy fiú miatt. (Igen én mindig a pasik miatt fogyok:P) 61.8kg-ra lefogytam, örültem mint majom a farkának, de a srác kidobott... de ennek örülök, mert megismertem a szerelmemet azóta.:) Szóval még ott bánatomban egy hét alatt 65kg lettem...aztán a szerelmemmel összejöttem, gondoltam megtartom a 65kg-t és minden oké lesz...hát persze:D elkezdtünk cukrászdába járni... szóval karácsonykor már 69kg-voltam januárban 73...azóta is tartottam...

Nonó naplóját tavaly nyár óta olvasom, a baba-naplót is és az életmódosat is. Felnézek Rá, tisztelem, szerintem egy nagyon aranyos, kedves csajszi. Mindig az Ő írásaiból próbáltam erőt nyerni. A fogyi-versenyre is azért jelentkeztem, mert hiszek Benne, hiszek abban, hogy Ő tud mindannyiunkat bíztatni. Viszont őszinte leszek, nem hiszek abban, hogy én le fogok fogyni. Mindig mindent feladok, ez van, én ilyen vagyok.

De örülök, hogy jelentkeztem a versenyre, mert egy tök jó csapat jött össze. Bár nem vagyok aktív-, sőt még passzív-fórumozó sem, de így olvasás alapján nagyon sok embert megkedveltem, és hiszem, hogy ők valójában akarják.

Hiszem, hogy Ti lefogytok és eléritek a célotokat. Hajrá csajok!

Cupp Mindenkinek!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény