Szuper nap volt....

...igazi Gyerek nap volt ma!:)

Már reggel korán indultunk Pestre a gyermek vasúthoz Ritusékkal. A gyerekek nagyon élvezték, Ama visszafelé elaludt a karomban a vonaton!:) Utána sok szuper program is volt Hűvösvölgyben, majd Adri is fellépett. Nagyon tetszett az egész!:) Aztán jöttünk haza, éppen időben, mert hazafelé már szakadt az eső. Még jó, hogy időben eljöttünk.

Aztán Ama aludt, Ádusnak be kellett mennie melózni :( Mi még elmentünk sétálni, pékségbe, és az érdi Gyereknapra. Voltak ismerősök beszélgettünk, nagyon élveztem!:))

Képeket majd teszem az Amis blogra, meg 1-2-őt persze ide is!:)

Kaja ügyben rossz vagyok, elég sok édességet ettem az elmúlt napokban, hetekben. Vissza kell fognom magam. Na nem a súlyom miatt, az 62-63 között mozog, hanem mert a sok édesség után nem jó a gyomrom. Sok édesség ma: kürtös kalács negyede, 1 francia krémes, 1 db vaníliás karika. De nekem ez is sok volt. 3 kor ettem utoljára, de nem is vagyok éhes. Ma már csak kefirt eszek és 1 zsemlét.

Tegnap amíg néztük este a filmet talajon tornáztam, igazából az INEP 20 p talaj részt csináltam meg fejből. Már nagyjából tudom!:)) Ma is fogok talajozni este, megint fenék, belsőcomb és has!:)) Holnap Zumbázni fogok!:))) De legalább 30 percet!:))

Onikitám teszek fel nagyobb képet, mert kérted!:)

Úgy adatok felvitele a táblázatba holnap, addig kérek szépen mindenkit küldje nekem!:)) Köszönöm!:)

Csodaszép estét mindenkinek!:)))

Megjegyzések

  1. Nono
    Nagyon köszönöm:-)))
    Fantasztikus vagy és a kép önmagáért beszél!!!! Tudom hogyan csináltad és példakép vagy,hogy kitartás akaraterővel meg lehet csinálni. Már te adtál erőt mikor 90naposról áttértem a kalóriaszámolásra és láttam az eredményeimen,hogy ez tényleg működik.
    Köszönöm Nono!!!! majd együtt Zumbázunk :-)))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény