Hála Istennek.....

....Kicsikém sokkal jobban lett délelőttre, ki is mentünk a Nyaralóba, csodás napot töltöttünk együtt!:))) Szerintem a fogacskája volt a ludas...

Hazaértünk takarítottunk, aztán fürdetés, altatás ééééssss TORNA. Már nem bírtam magammal. Még nem vagyok 100% még, de nyomnom kellett egy RR INEP 20 percet...végig csináltam, megállás nélkül és régen esett valami ennyire nagyon jól!:)))) Már most tudom, holnap lenyomom a RR AÖM 20 perceset is!:)))

Tudni kell ma ettem mindent, szó szerint. Az epertől kezdve, a dinnyéig, fagyit, rántott húst, perecet, csokit...mindent!:(( 4 kor ettem utoljára. Azóta most az előbb tornáztam egy jót és ma még jár egy kefir, esetleg 2-3 abonett hozzá.

Reggel 64 kg voltam....ajjajjjj Nonó azért mert beteg voltál ez túlzás!!! Vissza vissza 62 kg-ra!:)))

Vett ma a Ritus nekünk Aerobic bérletet a közeli Fitnesz terembe!:) Heti kétszer fogunk járni. Az egyik cardió dance lesz az tuti, a másik nagy valószínűséggel box, mert az van jó időpontban nekünk (este, fektetés után). De ha úgy alakul, akkor hétvégén is jó kis edzések vannak, illetve én szeretném kipróbálni a spinninget is!:)

Szóval heti 2 "eljárós" edzés tuti (ami mindig cardió, pulzus emelő, zsírégető lesz), és itthon még 2 erősítés szeretnék...nagy valószínűséggel Rékázni és Rezsikézni fogok. Előtte bemelegítés Zumba.:)

Csodaszép álmokat!:)))

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény