Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)
Szerintem mindenki imádja, én legalábbis nagyon.:) De ugye a rizs elég kemény ch bomba...így gondoltam megpróbálom az egészségesebb verzióját...így készült el kis konyhámban a Zabkoch.:) Hozzávalók: - 25 dkg aprószemű zabpehely - 5 tojás - 1 liter tej - 1 dl víz - ízlés szerint citromhéj - 3 evk. eritrit - 1 evk. vanília aroma Öntet: - ízlés szerint, én xilites baracklekvárral tálaltam Elkészítés: A zabpelyhet, tejet, vizet, citromhéjat, eritritet és a vanília aromát tedd fel egy lábasba alacsony fokozaton. Nagyon fontos, hamar összeáll, (mint a zabkása is) ezért maradj mellette, nehogy leégjen, kevergesd sűrűn. Ha megfőtt, hagyd hűlni, addig keverd ki a tojások sárgáját egy kis eritrittel (1 tk.) és óvatosan keverd a langyos, megpuhult masszához. A tojások fehérjéből verj kemény habot és óvatosan forgasd a többi hozzávalóhoz. Ezután nincs más dolgod, mint egy sütőpapírral kibélelt tepsibe beleönteni a kapo...
Döbbenet!! Mintha nem is uaz a nő lenne!
VálaszTörlésAz első képen, mintha magamat látnám. Még az arckifejezésem is hasonló. Bosyl
Hihetetlen, hatalmas a különbség. Nem is csak az alakod, a kisugárzásod is teljesen más lett.
VálaszTörlésBódi..ilyet ne mondj...bármit mondasz te annyira formás Nő vagy..még ha van is rajtad pár kg...nagyon szép Nő vagy... a kép nem hazudik!:)
VálaszTörlésCsigike köszönöm!:))))
Nem semmi :)))
VálaszTörlés