Szép napot!:))

Hát, hogy is mondjam: Dögrováson vagyok!:DDDD Szegény Amikám is nyűgős...nem könnyű. De már jobban vagyok azért. Holnap meg már még jobban leszek!:) Már szedek gyógyszer, úgyhogy hipp hopp és jól leszek!

Enni nem tudok semmi....pedig majd kell valamit. De nem kívánok semmit. Kértem Ádust hozzon gyümölcsöt!

Ebéd van, főznöm nem kell. Fürdőt szokás szerint mint minden nap kitakarítottam, arra nagyon kényes vagyok, betegség ide vagy oda és a lakást is rendbe tettem. Más mosogatnom kell. Asszem a porszívózás megmarad ma vagy holnapra Ádusnak!

Ma jön Anyósom, megkérem vigye el Amit sétálni, de. voltunk kint a kertben, de el is kéne vinni kicsit.

Dávodnak (Ritus kisfia) kijött a krupp-ja, aki Anyuka tudja, vagy hallotta milyen betegség ez, fulladás. Szegény Rituska olyan fáradt, félti a Kicsikéjét. ahogy mi is. GYÓGYULJ MEG DRÁGA KERESZTFIAM. INKÁBB LEGYEK ÉN MÉG BETEGEBB, CSAK A GYEREKEK NE!!!!

Ma még aktív pihenés...de ne tudja meg senki, hogy hiányzik a torna. Hétfőn tornáztam utoljára...halál. De nem szabad, meg erős sem lenne, szerintem.

Ha rendbe jövök, heti 3 fogok tornázni, mindig olyan 40-60 percet....kis Zumba, majd erősítés. Úgy döntöttem nem fogok heti 5-6 tornázni, inkább 3-szor, de az rendesen! És nagyon jó lenne legalább két hetente ha Ádus itthon lesz, eljutni Réka tornára Pestre....:))

Remélem mindenki jól van, ne legyetek betegek, vigyázzatok magatokra!:)

Megjegyzések

  1. Nonom!
    Nagyon vigyázz magadra! Szomorú vagyok,hogy az a vidám csaj most így betegeskedik. Küldök neked sok erőt és egészséget,ha kell gyümit is. Van dinnyém és őszibarackom itthon!!!
    Millió puszika Neked és Aminak és persze Ádusnak meg az egész családnak
    Attilám tegnap elhűlt a képeden,hogy ilyenből ilyen. Gratulált is rajtam keresztül

    VálaszTörlés
  2. :))) Már jobban vagyok köszönöm!:))

    Puszi nektek és köszönöm Attilának!:))))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény